KARA KARTAL MİCHAEL KEANE'NİN PEŞİNDE!

Siyah Beyazlılar, ara transfer döneminde öncelik verdiği stoper mevkii için girişimlerini ara vermeden sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:02 Şubat 2024, Cuma

ROTA İNGİLTERE;

Paulista'yı Atletio Madrid'e kaptıran Kartal, Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles ve Nottingham Forest'in kaptanı Joe Worrall için İngiliz ekiplerinden henüz olumlu bir geri dönüş almadı. Çalışmalarını İngiltere üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaşlı yetkililer, bu kez de bir başka İngiliz ekibi olan Everton'un 31 yaşındaki savunmacısı Michael Keane'in peşine düştü.

SANTOS 'KALİTE'DE ISRARCI

1.88 boyundaki İngiliz stoper için Everton kulübüyle görüşmelere başlandığı belirtildi. Yönetim; teknik direktör Santos'un hem defans hattın güçlendirmek hem de takıma liderlik yapacak bir oyuncuda ısrar etmesi nedeniyle kaliteli isimlerin peşinde koşuyor. Everton ile 1.5 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli stoper için Ada ekibine kiralama teklifinde bulunulacağı ifade edilirken, 2017'den bu yana formasını giydiği kulüpte bu sezon sadece 10 resmi maçta forma şansı bulan oyuncunun da ayrılığa olumlu baktığı belirtildi.

EVERTON'DA 210 MAÇ

Mıchael Keane, kulüp kariyerinde en çok Everton (210) formasını giydi. Burnley'de 108, Leicester City'de 23, Blackburn Rovers'da 13, Derby County'de ise 8 maça çıkan İngiliz stoper; kariyerinde sadece 1 kez (çift sarıdan) kırmızı kart gördü.

12 KEZ MİLLİ OLDU

İngiliz devi M. United'ın altyapısında 48 maçta forma giyen, A takımda ise 5 karşılaşmaya çıkan Kean, Ada dışına hiç çıkmadı. Kariyeri boyunca 6 İngiliz takımında (Manchester United, Brunley, Blackburn Rovers, Derby Country, Leicester City, Everton) görev yapan tecrübeli stoper, İngiltere A Milli Takımı'yla da 12 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcunun Everton ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İngiliz savunmacının güncel piyasa değeri 7 Milyon Euro.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki