KARA KARTAL'DA İLK HEDEF 4 MAÇ, 12 PUAN!

Santos, ligin ilk yarısında oynanan ve 9 puan alınan Konya İstanbul, G.Saray ile G.Antep maçlarında bu kez 12 puan almayı hedefliyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Şubat 2024, Cumartesi

Beşiktaş, Süper Ligin 26. Haftasında YarınKonyaspor'u Konuk Edecek;

Siyah-Beyazlılar kazanıp yeni bir serinin startını vermek istiyor. Teknik direktör Fernando Santos da oyuncularıyla yaptığı toplantıda 4 maçlık bu zorlu fikstüre dikkat çekti. Portekizli çalıştırıcı ligin ilk yarısında Beşiktaş'ın aynı süreçte 9 puan topladığını vurgularken, hedef bu kez 12 puan.

ZORLU FİKSTÜR

Ligin ilk devresinde Siyah-Beyazlılar Konyaspor, İstanbulspor ve Gaziantep'i yenerken, sadece Galatasaray'a kaybetmişti. Tecrübeli çalıştırıcı bu defa derbi dahil 4 maçı da kazanabilecek kapasitede olduklarının altını çizdi. Beşiktaş, Konyaspor ile iç sahada oynadıktan sonra İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Ardından Dolmabahçe'de ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek Kartal, Gaziantep deplasmanıyla 4 maçlık süreci noktalayacak.

Siyah-Beyazlılar ilk yarıdaki bu dört maçta rakip fileleri 7 kez havalandırırken, üç maçta gol yememiş, sadece G.Saray derbisinde kalesinde 2 gol görmüştü.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki