KARTAL'DAN İSTANBUL'DA TÜRKİYE KUPASI PROVASI!

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek...
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2024, Perşembe

Tüpraş Stadyumu'nda Yarın Saat 20.00'de Başlayacak Ve Haftanın Açılış Maçına Sahne Olacak;

Ligde şu ana kadar 32 maçta sahaya çıkan Beşiktaş, 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle toplam 48 puan toplamış durumda ve averaj ile 4. sırada bulunuyor. Öte yandan, MKE Ankaragücü ise 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 11 yenilgi ile 37 puanla ligde 13. sıradaki yerini almış durumda.

Beşiktaş, Süper Lig'de son 5 maçında galibiyet yüzü göremedi. İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği 27. haftadan bu yana 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle zorlu bir süreç geçiren siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak kötü seriyi sonlandırmayı hedefliyor.

SERDAR TOPRAKTEPE TAKIM BAŞINDA

Beşiktaş, Ankaragücü'nü Serdar Topraktepe'nin teknik liderliğinde ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar, Topraktepe ile bu sezon dördüncü kez sahaya çıkacak. Bu süreçte, Çaykur Rizespor karşısında 4-0'lık, Atakaş Hatayspor'a karşı da 3-1'lik galibiyetler elde eden Beşiktaş, Kasımpaşa'ya ise 3-1 yenilmişti.

Serdar Topraktepe yönetimindeki ilk maçına çıkacak olan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Samsunspor ile 1-1 berabere kalmış ve bu maçın ardından Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLARIN DURUMU

Siyah-Beyazlı ekipte, Ankaragücü ile yapılacak maç öncesinde birkaç oyuncunun sağlık durumu belirsizliğini koruyor. Samsunspor maçında sakatlanan Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un yarınki maçta forma giymeleri beklenmiyor. Öte yandan, sakatlıklarını yeni atlatan Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku'nun son durumu, yapılacak final antrenmanının ardından netleşecek. Uzun süreli sakatlığı nedeniyle anlaşması dondurulan Amir Hadziahmetovic ve ameliyat olan Ante Rebic ise kadroda bulunmayacak.

DÖRT FUTBOLCU SINIRDA

Beşiktaş'ta dört oyuncu, Ankaragücü ile yapılacak olan mücadele öncesi sarı kart sınırında yer alıyor.Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, üçer sarı kartla oynuyorlar. Eğer yarınki karşılaşmada kart görürlerse, Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleştirilecek olan Fenerbahçe derbisinde sahada yer alamayacaklar.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki