Mario Gomez'den Karius'a 'Beşiktaş'ta Yeniden Doğarsın!'

Gomez’in, “Ben Beşiktaş formasıyla gösterdiğim performansla milli takıma geri döndüm. Beşiktaş seni de Liverpool’a döndürür” sözleri Karius’un kararında etkili oldu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ağustos 2018, Pazar

BEŞİKTAŞ’IN, Liverpool’dan 2 yıllığına kiraladığı Alman kaleci Loris Karius dün İstanbul’a geldi. 

25 yaşındaki file bekçisinin Türkiye’yi tercih etmesinde Siyah-Beyazlılar’ın eski golcüsü Mario Gomez’in de etkili bir rol oynadığı ortaya çıktı.

Alman Sport-1 kanalı, Karius’un Beşiktaş’tan aldığı teklif sonrasında Gomez ile fikir alışverişinde bulunduğunu iddia etti.

Gomez’in vatandaşına, “Beşiktaş formasıyla gösterdiğim performansla milli takıma geri döndüm. Beşiktaş seni de Liverpool’a döndürür. Bu inançla İstanbul’a gidersen kendine çok destek bulacaksın”  tavsiyesinde bulunduğu belirtildi. 25 yaşındaki file bekçisinin kararında bu konuşmanın etkili olduğu da vurgulandı. 

İYİ ŞANS YAKALACAK 

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius Avrupa basınında da geniş yer aldı. Liverpool Echo gazetesi, “Karius, Türkiye’de kariyerini yeniden yapılandırmak için iyi bir şans yakalayacak. Geri dönüp kaleyi teslim almak için yaşı henüz genç. Her şey kendisine bağlı” şeklinde bir haber yaptı.

GECE YEMEĞİ

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, ayağının tozuyla İstanbul’a gelen Karius’la yemek yedi. Alman futbolcunun ailesinin de bulunduğu mekanda sıcak ve samimi bir sohbet geçti. Burada Karius’a kendisinden beklentiler ve Beşiktaş’ın hedefleri tek tek anlatıldı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki