''MUSRATİ'NİN PERFORMANSINDAN TUHAF KOKULAR GELİYOR!''

Beşiktaş'ın 9 Şubat'ta Braga'dan 11+1 Milyon Euro karşılığı transfer ettiği orta saha oyuncusu Al-Musrati, maçlardaki performansıyla hayal kırıklığı yarattı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2024, Pazar

İKİ DERBİ; 1, KENDİ KALESİNE GOL, 1 KIRMIZI KART!

Galatasaray'a karşı ilk derbi maçına çıkan Al-Musrati, 2. dakikada kendi kalesine gol attı. Bu nedenle Beşiktaş maçı 1-0 mağlup tamamladı.

İkinci İstanbul derbisine Kadıköy'de çıkan Al-Musrati, 25. dakikada Fred'e yaptığı faulün ardından VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü.

"TUHAF KOKULAR GELİYOR"

Tümer Metin, Al-Musrati'nin performansıyla ilgili ise "Beşiktaş tarihinin en pahalı iki transferinden biri derbide takımını yalnız bırakıyor. Deneyimli diye transfer edilen bir oyuncu bu hatayı yapar mı? Tuhaf kokular geliyor." yorumunu yaptı.

OLAY ADAM ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu derbide kırmızı kart gören Al-Musrati, Siyah-Beyazlı taraftarlardan özür diledi. Libyalı oyuncu  Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam kasti bir niyetim olmadan yaptığım hareketle takım arkadaşlarımı sahada yalnız bıraktım. Üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum. Takım arkadaşlarımdan, hocamdan, camiamızdan ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim. Telafi etmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Al-Musrati, karşılaşmanın 25. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Fred'e yaptığı faul sonrasında VAR incelemesinin ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ara transfer döneminde Portekiz ekibi Braga'dan transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, tüm kulvarlarda 10 maça çıktı.

Libyalı futbolcu, Beşiktaş'ın sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildiği derbide de kendi kalesine gol attı.

OdaTv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki