NURİ ŞAHİN 2 GENÇ KARTAL'IN PEŞİNDE!

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki cevheri Semih Kılıçsoy ve 19 yaşındaki yıldızı Demir Ege Tıknaz, gelecek sezon Borussia Dortmund'u yönetecek olan Nuri Şahin'in radarına takıldı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Şubat 2024, Cuma

SEMİH & DEMİR EGE;

Antalyaspor'un eski teknik direktörü Nuri Şahin'in teknik ekibine dahil olduğu Alman devi Borussia Dortmund, Beşiktaş'ın iki genç futbolcusu Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz'ın peşine düştü. Devre arasında Alman ekibine Edin Terzic'in yardımcısı olarak katılan ve seneye yönetimi devralacak olan Nuri Şahin'in, Siyah-Beyazlılar'dan Semih ve Demir Ege'yi istediği öne sürüldü.

GÖZLEMCİLERİ DE İZLEMEYE BAŞLADI

Alman basınına göre; Şahin'in listesinde yer alan genç yetenekleri kulübün gözlemcileri de izlemeye başladı. Haberde, özellikle golcü Semih'e Avrupa'nın köklü kulüplerinin ilgisinden de bahsedildi.

DEMİR EGE DE DEĞERLENDİRİLİYOR

Habere göre seneye Nuri Şahin'in yöneteceği Sarı-Siyahlı ekip, Semih'in yanı sıra Demir Ege Tıknaz'ı da değerlendirmeye aldı. Gözlemciler yalnızca genç golcünün değil, potansiyel vadeden orta sahanın da raporlarını tutuyor...

DEMİR'İN PERFORMANSI

Demir Ege Tıknaz'ın Beşiktaş ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. 19'luk orta saha bu sezon Süper Lig'de sahada kaldığı 16 maç ve 521 dakikada 1 asist üretti.

Haber7

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki