OĞUZHAN'A TEKLİFTE YOK ISRARDA!

Tecrübeli futbolcuya, sözleşme uzatma için teklif yapılmadı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Şubat 2022, Pazar

VEDA ZAMANI

Beşiktaş'a 2012-13 sezonunda gelen ve bir dönem futboluyla taraftarın sevgilisi olan Oğuzhan Özyakup, son yıllarda kayıpları oynadı. Haziranda sözleşmesi biten Oğuzhan, istikrarsız görüntüsüne devam edince kredisini de tamamen tüketti.

HOLLANDA'YA DÖNEBİLİR...

2 Milyon Euro net ücret kazanan tecrübeli orta sahaya Siyah Beyazlı yönetim tarafından teklif yapılmazsa sürecin bu şekilde sona ermesi bekleniyor. Oğuzhan'a yeni sezon için Başakşehir'in ilgisinin olduğu, futbolcunun Hollanda'ya dönme ihtimalinin de bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup Açıklaması;

Siyah-Beyazlılar Oğuzhan Özyakup'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yayınladı. Resmi siteden yapılan açıklamada ''Futbol A Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe ile oynadığı müsabaka sırasında, sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun alt baldır arka adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oğuzhan Özyakup’un tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki