ROSİER NİCE'YE 'FRANSIZ DEĞİL!'

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'e, Farioli'nin çalıştırdığı Fransız ekibi Nice talip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ocak 2024, Pazartesi

AYRILIK YAKIN;

Kadrosundaki bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'a beklediği haber Fransa'dan geldi. Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Nice, Rosier'e talip oldu. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, transferin kısa zamanda sonuçlanması bekleniyor. Fransız sağ bek, Siyah Beyazlı ekipte kadro dışı kalan 5 isimden biriydi.

ANLAŞMA TAMAM

Valentin Rosier için de Nice ile el sıkıştı. Siyah-Beyazlılar, Fransız kulübünden gelen satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti. Kulüplerin transfer için prensipte anlaştıkları ve Rosier’in kısa süre içinde Nice’e imza atacağı aktarıldı. Fransız ekibi sezon sonu 2,8 Milyon Euro ödeyerek Rosier’in bonservisini alabilecek.

RESMİ SİTEDEN ABOUBAKAR AÇIKLAMASI

Beşiktaş'tan Aboubakar ile ilgili takas iddialarına açıklama geldi. Yapılan açıklamada ''Sosyal Medya mecralarında futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın takas edileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 

Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan futbolcumuz Aboubakar'ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

 

Etiketler: Rosier   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki