SİYAH BEYAZ BEŞİKTAŞLI OKAN'I BAĞRINA BASTI!

Çorlu ilçesinde yaşayan ve 'Dünya Engelliler Haftası' etkinliklerine katılan Ressam Okan CİHAN'a Beşiktaşlıların ilgisi çığ gibi büyüyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2024, Çarşamba

ÖZEL MİSAFİR BEŞİKTAŞLI OKAN;

Yüzde 98 engelli dünyaya gelen ve el ile ayaklarını kullanamayan 26 yaşındaki ressam Okan Cihan, BJK Kongre üyesi ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur BOZKURTER'in davetlisi olarak ilçede düzenlenen ''Özel Gereksinimli Bireyler Günü''  etkinliğine katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI BOZKURTER'İN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI!

Marmaraereğlisi Belediye başkanı Onur BOZKURTER sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ''Özel Gereksinimli Bireyler Günü’ne özel düzenlediğimiz şenlikte, sahne alan Bilal Göregen’e ve Değerli Ressam Okan Cihan’a çok teşekkür ediyoruz. Özel gereksinimli bireylerimiz ve çocuklarımızla birlikte harika vakit geçirdik. Bu özel anı unutulmaz kılan tüm katılımcılara teşekkürler!'' açıklamalarında bulundu.

BEŞİKTAŞ OKAN CİHAN'I BAĞRINA BASTI

Aynı zamanda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezunu da olan Okan CİHAN,  15 Mayıs tarihinde Zeytinburnu’nda ''Sanata Engel Yok'' sergi organizasyonunda

16 Mayıs Beşiktaş Belediyesi sergisi ve 18 Mayıs günü Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Tekerlekli Basketbol final müsabakasına katılarak BJK Başkanı Hasan ARAT'a özel çizdiği özel portresini hediye edecek.

Duyduk Mu? Hakan ÖNCÜL (Özel Haber)

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki