TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİNİN KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ MAÇTA BEŞİKTAŞ KADIKÖY'DEN ELİ BOŞ DÖNÜYOR!

Lig'in 34. hafta maçında derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı...
Haberin yayılanma tarihi:27 Nisan 2024, Cumartesi

MUSRATI KIRMIZI KART GÖRDÜ;

Siyah Beyazlılarda, Al-Musrati müsabakanın 25. dakikasında VAR uyarısı sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 89'a çıkardı. Beşiktaş ise 51 puanda kaldı.

MULEKA İLK 11

Kaleyi Mert Günok’a emanet eden Serdar Topraktepe, savunma dörtlüsünü; Necip Uysal, Worrall, Colley ve Masuaku’dan oluşturdu. Orta alanda Al-Musrati ve Gedson’u görevlendiren Topraktepe; hücum hattının sağında Rashica, ortasında Muçi, solunda ise Semih Kılıçsoy'u sahaya sürdü. Serdar Topraktepe’nin gol yollarındaki tercihi ise Muleka oldu.

SEMİH KILIÇSOY VE COLLEY 2, MASUAKU 5 MAÇ SONRA 11’DE

Semih Kılıçsoy, karşılaşmaya 11’de başladı. Siyah-Beyazlı ekibin derbideki gol ümidi olan Semih, 2 maçlık aranın ardından 11’deki yerine döndü. Süper Lig’in 33’üncü haftasında iç sahada ve Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynanan 2 maçta formasından ayrı kalan Semih Kılıçsoy, yaklaşık 2 haftalık aranın ardından görev aldı.

Arthur Masuaku da ilk 11’deki yerine döndü. Son olarak 11 Mart’ta oynanan Gaziantep FK maçında ilk 11’de görev alan Demokratik Kongolu sol bek; ligde Antalyaspor maçında sarı kart cezası, Başakşehir, Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında ise sakatlığı nedeniyle görev alamamıştı. Masuaku, Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynanan Ankaragücü maçında ise ikinci yarı oyuna dahil olmuştu.

NECİP BU KEZ SAĞ BEK

Necip Uysal, derbi maçta sağ bekte görev aldı. Bu sezon genellikle stoper bölgesinde görev alan, ancak Siyah-Beyazlı forma ile kariyerinde kale hariç hemen hemen her mevkide görev alan Necip Uysal, Svensson’un sarı kart cezasının ardından sağ bekte görev aldı. Necip Uysal’ın sağ beke geçmesinin ardından stoper tandeminde Worrall ve Colley görev aldı.

VAR’A HOLLANDALI HAKEM

Süper Lig’de 2 haftadır bazı maçlarda yabancı hakemler VAR olarak görev alıyordu. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ise VAR’da Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Pol van Boekel görev yaptı. Boekel’in yardımcılıklarını ise Arda Kardeşler, Murat Tuğberk Curbay ve Mustafa Coşkun üstlendi. Boekel, VAR hakemi olarak Hollanda’da 95, Avrupa kupalarında 105, FIFA organizasyonlarında ise 25 mücadelede görev aldı. Hollandalı hakem, EURO 2024’de de VAR için davet aldı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki