X BAŞKANIN 'MASRAFLARINI KARŞILAYAMIYOR' DEDİĞİ BASKETBOL AVRUPA'YI SALLIYOR!

Beşiktaş EmlakJet bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve BKT EuroCup'ta sergilediği performans ile basketbol kamuoyunun gözde ekiplerinden oldu...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2024, Cumartesi

POTANIN KARTALLARI AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA KOŞUYOR;

Sezon başında takımın başına Bursaspor Info Yatırım'dan Sırp koç Dusan Alimpijevic'i getiren Beşiktaş yaptığı kadro yapılanması ile EuroCup'ın iddialı ekiplerinden oldu. Play-off'ta deplasmanda karşılaştıkları son şampiyon İspanyol ekibi Gran Canaria'yı 80-78 geçen Siyah-Beyazlılar, çeyrek finalde de İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv'i 18 sayı geriden gelerek 94-89 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Beşiktaş Kapalı Gişe

EuroCup yarı finalinde Fransız ekibi JL Bourg ile eşleşen Beşiktaş serinin ikinci maçını İstanbul'da, Sinan Erdem'de oynayacak. 16.500 kişi kapasiteli salonun bu karşılaşmada kapalı gişe olması bekleniyor.

Hem Anadolu Efes, Hem Fenerbahçe'yi Devirdi!

Basketbol Süper Ligi'nde 22 maç sonunda 17 galibiyeti bulunan Beşiktaş 3. sırada yer alıyor. Siyah-Beyazlılar ligin ilk yarısında ilk iki sıradaki Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'i evinde mağlup etmeyi başarmıştı.

Beşiktaş EuroCup'ta Kupanın Kulpundan Tuttu

Kadınlar EuroCup yarı finalinde İspanyol ekibi Spar Girona'yı eleyen Beşiktaş BOA finalde İngiliz ekibi London Lions ile eşleşti. Eşleşmenin ilk maçı 3 Nisan'da İstanbul'da ikinci maçı ise 10 Nisan'da Londra'da oynanacak.

A.N.Ç'nin Sözleri Akıllara Geldi

Eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz sezon erkeklerde küme düşmekten son hafta kurtulan basketbol şubesi için "Amatör sporlarda özellikle basketbol karışık durumda. Ne amatör olabiliyor, ne de profesyonel olabiliyor. Gelirler neredeyse sıfır. Bakıyorsunuz salona 20 kişi yok. Bilet parası 10-20 lira..." ifadelerini kullanmıştı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki