YALNIZCA 3 KULÜP BAŞKANI TFF'NİN SUYUNU İÇTİ, EKMEĞİNİ YEDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı mehmet büyükekşi, profesyonel liglerde mücadele eden kulüp yöneticilerine davette bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2024, Perşembe

BJK VE FB DAVETE KATILMADI;

Sports Digitale'in haberine göre TFF'nin davetine başkan seviyesinde katılım gösteren kulüp sayısı 3 oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş, TFF iftarına hiçbir seviyede katılım göstermedi. Galatasaray ise İkinci Başkan Metin Öztürk ile katılım gösterdi.

Ertuğrul Doğan İftarda

Ali Koç, Dursun Özbek ve Hasan Arat, TFF'nin davetinde yer almazken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ise düzenlediği basın toplantısının ardından İstanbul'a giderek iftara katıldı.

Büyükekşi İftarda Konuştu

Davete katılımlarından dolayı tüm profesyonel kulüplere teşekkür eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Ramazan ayının başında kulüplerimizin değerli temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Yarın Milli Takımımız ile Macaristan'a hareket ediyoruz. Cuma günü Macaristan Milli Takımı ile maç yapacağız. Daha sonra Viyana'ya geçeceğiz, Avusturya Milli Takımı ile de Salı günü oynayacağız. Milli maçlarımız öncesinde hepinize iftarımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki