Ahmet Nur Çebi'ye "Hain" Yanıtı!

Beşiktaş'ın Başkan adaylarından Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi'nin kendisi hakkında kullandığı sert ifadelere yanıt verdi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2020, Salı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kısa süre önce Anadolu Ajansı'na verdiği röportajta başkanlık seçimindeki rakiplerinden Hürser Tekinoktay'ın Fulya konusundaki ısrarına tepki göstermişti.

Çebi, "Bağış kampanyasının başladığı bir günde özellikle seçimdeki rakiplerimizden Hürser Tekinoktay beyefendinin çıkıp aynı gün 'Biz davayı kazandık. Burada 100 milyon dolar var, başkan kampanya yapacağına gitsin bu parayı alsın' diye bir söylemi başladı. Ya biliyor ya bilmiyor. Bunun doğrusunu bilip yapıyorsa doğru olmuyor. Bilmediğini, eksik bildiğini düşündüğüm için, kamuoyunu da eksik yönlendiriyorlar. Kampanyanın başladığı gün sen Beşiktaş'a niye hainlik yapıyorsun? Kendi reklamını yapmak açısından mı yapıyorsun?" ifadelerini kullanmıştı.

'HAİN' KELİMESİNİ BU CAMİADA İLK KEZ DUYUYORUM'

Hürser Tekinoktay, Youtube kanalı üzerinden yaptığı yayınla bu sözlere yanıt verdi. Tekinoktay şu ifadeleri kullandı: Ahmet Nur Çebi, talihsiz bazı açıklamalarda bulundu. Fulya davası için hainlik diyerek bizi karalayan ifadeler kullandı. Orada Anadolu Ajansı moderatörlerinin müdahele etmesini beklerdim. Fulya davası ile iligli yanlış bilgi verildi. Anadolu Ajansı'ndan cevap hakkı istedik fakat kabul etmediler. Elimizdeki imkanlarla cevap hakkımızı iletmek istedik. Hürser Tekinoktay sizin rakibiniz değil. Biz aynı kulübün mensuplarıyız nereden rakip oluyoruz. Ben Fulya'daki haklarımızı arayan bir sürü insanın temsilcisi olarak Fulya'yı konuşmanın hainlikle eş değer tutulmasından sonra cevap hakkımı kullanmak zorunda kaldım. Beni herkes tanıyor. Camiada bu kelimeyi ilk kez duyuyorum. Fulya'dan şahsi bir beklentimiz yok. 

Biz şu tarihte dava kazanılmıştır. Bundan dolayı genel kurul iptal edilmiştir. Fulya, Del Bosque, Ferrari ve bir sürü kusurlu hareket varsa tespitinin yapılması ve hukuki işlemlerinin başlatılması gerekiyor dedik. Neymiş bu kampanya yapılacağı zamana gelmiş. Kampanyanın başarılı olması için Beşiktaş'ın markasının en güçlü hale getirecek fotoğraf vermemiz gerekirdi. Hemen davaları açıp kulübe destek olan herkesin 1 kuruşuna sahip çıkacağımızı halka göstermemiz gerekirdi. 

'GEREKİRSE SEÇİMLERE GİRMEYİZ DEDİK'

Ondan sonra kampanyayı yapalım rekorlar kıralım. Ancak sayın başkan ilk günlerdeki acemilikleri, tişörtle çıktı sayın başkan almayın karaborsaya düşmüş dedi, 3 ay tişört çıkmadı. İlk aylarda dolduruşa geldik seçime girdik dedi. Hak veriyorum. Belki bu işin içine hiç girmek istemedi. Kendine yardım etmeye de çalışıyorum. Muhalefet olmazsa, Orman döneminde muhalefet yaptık 400 milyon dolardan 3 milyar dolara çıktı borç. Muhalefet faydalıdır. Seçimden önce girmeyebiliriz. 2 şartımız var. Fulya ile ilgili hukuki işlemleri yapınız. Kulübü halka açınız. Tribündeki 30 bin kombine sahibini aldığınız, dışarıdaki beşiktaşlıları kongre üyesi yaptığınız zaman zaten 100 milyon topluyorsunuz. Öyle Hülya Avşar'a da Yılmaz Erdoğan'a da gerek yok. O 100 bin kişi ticaret hacminizi geliştirsin. Biz seçimden önce bu 2 şartı sunarak seçimlere girmeyiz dedik. 

'95 MİLYON'UN YÜZDE 67'Sİ NEREDE?'

Fulya'yı dile getirdiğimiz duymak istediğimiz tek şey vardı. Merak etmeyin Beşiktaşlılar, gereken neyse yapılacaktır. Sadece bu cümleyi duymak istedik biz. Başkan bu cümleyi bizden esirgedi. Beşiktaş'ın hakkını savunanlara hain dedi. Başkan diyor ki Fulya'da zarar yoktur, dava kapamıştır. 2014 yılında 95 milyon dolar zarar var derken şimdiki durum arasında ne değişti. Yüzde 67'sini müthaitten aldıysak pararlar nerede. Fikret Orman böyle bir anlaşma yapıp paralar kasaya girdiyse sorun yok. Girmediyse 95 milyon doların yüzde 67'si nerede başkan? Tüm Beşiktaşlılar, Fulya'nın hesabının sorulmasını bekliyor. Fulya davası yeni başlıyor. Bitmedi...

  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki