ATİBA VE N'KOUDOU İLK 11’E!

Siyah Beyazlıların Fransız teknik patronu, Rosier, Montero ve Vida’nın yokluğunda Necip, Serdar ve Kenan’ı sahaya sürmeyi düşünüyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mayıs 2022, Cuma

Kayseri’de 2 Gol Atan Nkoudou İle 2 Asist Yapan Kaptan Atiba'da Kritik Derbide İlk 11’de Yer Alacak

Kayseri’den galibiyetle dönerek, UEFA Konferans Ligi’ne katılma iddiasını son 3 haftaya taşıyan Beşiktaş , sezonun en kritik maçlarından birini pazar günü evinde ezeli rakibi Fenerbahçe ’ye karşı oynayacak. Kart cezalıları Rosier ve Montero’nun yanı sıra babasının rahatsızlığı yüzünden önceki gün ülkesine giden Vida derbide forma giyemeyecek. Fazla seçeneği bulanmayan Teknik Direktör Valerien Ismael, bu üç oyuncunun yokluğunda sahaya süreceği isimleri büyük ölçüde belirledi.

Atiba ve Nkoudou 11’de

Fransız teknik adam savunmada Serdar-Welinton-Necip üçlüsüne forma verecek. Welinton merkezde, genç Serdar sağ stoperde, Necip sol stoperde yer alacak. Rosier’in sağ kanat bekindeki boşluğunu Kenan Karaman veya Kerem Kalafat dolduracak. Kenan’ın tecrübesiyle ilk 11’e daha yakın olduğu ifade edildi. Kayseri’de 2 asist yapan Atiba ile 2 gol kaydeden Nkoudou derbide 11’de yer alacak. Cezası biten orta sahanın başarılı ismi Josef de dev derbide takımdaki yerini alabilecek.

Milliyet

Etiketler: Derbi   Fb   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki