BEŞİKTAŞ NORVEÇ'TE REVİZYONA GİDECEK!

Burak Yılmaz, perşembe günü deplasmanda oynanacak Bodo Glimt maçında sakatlıklar ve cezalar nedeniyle mecburi değişiklik yapacak...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2023, Salı

Kartal'da Tüm Gözler Perşembe Günü Deplasmanda Oynanacak Bodo Glimt Maçına Çevrilmiş Durumda;

G.Saray yenilgisi sonrası morallerin bozulduğu Siyah-Beyazlılar, Norveç'teki mücadeleyi kazanarak yeni bir çıkışın ilk adımını atmak istiyor. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz da Bodo-Glimt maçında kadroda birçok değişikliğe imza atacak. Derbideki performansı eleştirilen ve sakatlık geçiren Amartey'in yerine savunmanın göbeğinde Bailly görev alacak. Savunmanın sağında ise, kırmızı kart cezasıyla görev yapamayacak olan Rosier'in yerine Onur Bulut ilk 11'de sahaya çıkacak.

KADRODA REVİZYON

Derbide sol bekte şans bulan Bakhtiyor Zaynutdinov'un ise kulübeye çekileceği ve iyileşen Masuaku'nun başlama düdüğüyle birlikte sahada olacağı ifade edildi.

Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok derbide gördüğü kırmızı kart nedeniyle Gaziantep maçında oynayamayacak. Burak Yılmaz'ın bu nedenle form tutması için Ersin Destanoğlu'nu perşembe günü oynanacak Bodo- Glimt maçında 11'de oynatacağı öğrenildi.

BODO BİLETİ 30 EURO

Beşiktaş'ın Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Bodo/ Glimt maçının biletleri satışa çıktı. Siyah-Beyazlılar için ayrılan kağıt biletler, 23-25 Ekim tarihleri arasında Tüpraş Stadyumu Sporcu Girişi'nde 30 Euro'dan

 

KONFERANS LİGİ İHTİMALİ DİBE VURDU

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Konferans Ligi'nde ise 2 maçta 1 puan alabilen Beşiktaş'ın ihtiamli oldukça düşük gösterildi. İşte o liste:

Aston Villa - %16
Fenerbahçe - %12.8
Eintracht Frankfurt - %11.6
Lille - %9.2
Fiorentina - %8.7
AZ Alkmaar - %3.6
Brighton - %3.2
Gent - %3
Club Brugge - %2.9
Olympiacos - %2.1
Genk - %1.8
PAOK - %1.8
Beşiktaş - %1.8

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki