BEŞİKTAŞ'A MARCELO PİYANGOSU!

Olympique Lyon'da kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcelo Guedes için Beşiktaş devreye giriyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ağustos 2021, Salı

O.Lyon'da Teknik Direktör Peter Bosz Sezona Yapılan Kötü Başlangıcın Faturasını Marcelo'ya Kesti

Lyon, geçtiğimiz Mart ayında sözleşmesini uzattığı Marcelo'yu kadro dışı bırakırken sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor. Feshin ana hatları henüz bilinmese de önümüzdeki birkaç gün içinde sonuca ulaşılacağı aktarılmakta. Peter Bosz'un Marcelo'nun performansından memnun olmaması ayrılık kararındaki ana etken olarak gösterilse de Lyon'un resmi açıklamasında 3-0 kaybedilen Angers maçının sonrasında soyunma odasında arkadaşına yaptığı uygunsuz hareketin kadro dışı kararına neden olduğu aktarılıyor.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRİYOR

Marcelo'nun eşi Tatiane Guedes, Lyon'daki durum sonrası Instagram'dan, "Bir sonraki durağımızın neresi olduğunu tahmin eden var mı? İpucu yok, çok basit" şeklinde bir paylaşım gerçekleştirdi. Sonrasında ise Tatiane Guedes, cevabın İstanbul olduğunu belirtti ve İstanbul'a geldikten sonra da Instagram Story üzerinden birçok paylaşım gerçekleştirdi. Beşiktaş, Lyon'un serbest bırakması durumunda Marcelo için devreye girmeye hazırlandığı gelen haberler arasında.

DAHA ÖNCE BİRÇOK KEZ GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş'tan 2017'de 7 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lyon'a giden tecrübeli futbolcu, zaman zaman Siyah-Beyazlı takımın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. İstanbul'da başarılı bir dönem geçiren Sambacı, Fransa'da 167 maça çıkarken 8 gol ve 2 asistlik de skor katkısı verdi. Öte yandan Beşiktaş geçtiğimiz günlerde stoper transferi için Kaan Ayhan'a yoğunlaşmıştı.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki