BEŞİKTAŞ'IN SAKAT DİYE GÖNDERDİĞİ OYUNCU İLK 11'DE!

Beşiktaş'ın transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a çağırdığı ancak sakatlığı nedeniyle geri gönderdiği Lyanco, Southampton'ın oynadığı hazırlık maçına ilk 11'de başladı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Temmuz 2023, Çarşamba

GELDİĞİ GİBİ GİTTİ;

Beşiktaş'ın transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a çağırdığı ancak sakatlığı nedeniyle geri gönderdiği Lyanco, Southampton'ın oynadığı hazırlık maçına ilk 11'de başladı. Southampton, sezon öncesi oynadığı hazırlık maçında Bournemouth ile karşı karşıya geldi. Brezilyalı savunmacı Lyanco, bu karşılaşmaya ilk 11'de çıktı. Lyanco'nun takımıyla kamp çalışmalarında da geride kalmasına rağmen 11'de sahaya çıkması özellikle sosyal medyada şaşkınlıkla karşılandı.

NEDEN GERİ DÖNMÜŞTÜ?

İstanbul'daki sağlık kontrollerinde 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Lyanco'nun ameliyat olması gerektiği ortaya çıkınca, Beşiktaş anlaşmaya özel bir madde koymak istedi. Beşiktaş, Lyanco'ya sakatlığı sebebiyle belli sayıda maç kaçırması halinde sözleşme fesih talebinde bulundu. Lyanco, bu talebi kabul etmedi.

İstanbul'da yapılan son görüşmelerde anlaşma sağlanamadı ve Lyanco, Southampton'a geri döndü.

Geçtiğimiz sezon Southampton formasıyla 30 resmi maça çıkan Lyanco Vojnovic bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Star

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki