Beşiktaş'ın 'Sır Transferi' Beşiktaş'a Gol Atarak Ortaya Çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'a gol atan Tarsus İdman Yurdu futbolcusu Mertcan Çam'ın ismi futbolseverlere yabancı değil....
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2020, Cuma

Şanlıurfa'da yöneticilerin yediği dayakla tanınan Mertcan Çam'ın Beşiktaş'a transferi Trabzonspor'la 885 Bin Dolarlık protokol yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Belgeler ortaya çıktıktan sonra gelen tepkiler üzerine Çam'ın sözleşmesi feshedilmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Tarsus İdman Yurdu 5. tur maçında İstanbul'da karşı karşıya geldi. Beşiktaş idman havasında maçı 3-1 kazanırken Güney ekibinin 80. dakikada tek golünü atan Mertcan Çam en dikkat çekici isimdi.

Şanlıurfa'da Yöneticilerin Saldırısına Uğradı

16 Kasım 1995 doğumlu olan ve Trabzonspor altyapısından yetişen Mertcan Çam, 3 Temmuz 2014’te Trabzonspor ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İlk 1,5 yıl Trabzonspor U21 takımının formasını giydikten sonra Şanlıurfaspor’a kiralık gönderildi. 3 ay önce çok büyük bir talihsizlik yaşadı, Şanlıurfaspor kulüp yöneticilerinin saldırısına uğradı, şehri terk etmek zorunda kaldı.

Bonservisine Hiç Para Ödenmedi

Daha sonra yine 2. Lig'den Bandırmaspor’a kiralık gitti. Bandırmaspor’da oynadıktan sonra Trabzospor'a geri döndü. Oradan Trabzon Hekimoğlu takımına geçti. Şubat 2020'de sözleşmesi feshedildi. Yaklaşık 1 yılı kulüpsüz geçirdi. Eylül ayında Tarsus İdman Yurdu ile sözleşme imzaladı. Tarsus İdman Yurdu formasıyla ligde 3 gol ve 3 asistle oynayan Mertcan için şu ana kadar hiç bonservis ödenmedi.

Türkiye Onu Atilla Türker'in Haberinden Tanıdı

Mertcan Çam'ın futbolseverler tarafından tanınmasını gazeteci Atilla Türker sağlamıştı. 2018 yılında ortaya çıkan belgelere göre Trabzonspor ile Beşiktaş arasında imzalanan bir sözleşme vardı. Bu sözleşmeye göre; Trabzonsporlu Mehmet Ekici, Beşiktaş dışında başka bir kulübe gittiği taktirde Trabzonspor 1,5 milyon Euro ceza ödeyecekti. Ancak Ekici, Beşiktaş'a imza atmayınca işler karıştı. 6 aylık maaşı 700 bin Euro olan Ekici, bordo mavililerde kadro dışı bırakıldı ve Fenerbahçe'nin 2 milyon Euro'luk teklifine karşın satılmadı. Dönemin Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelen eleştiriler üzerine Ekici'den dolayı zarar etmediklerini açıkladı. Trabzonspor'un bu transferden nasıl zarar etmediği büyük soru işaretiydi. Ancak Türker'in ortaya çıkardığı belgeler gizemi çözdü. Buna göre bonservisi 2 milyon Euro edebilecek olan Olcay Şahan, sadece 200 bin Euro karşılığında Trabzonspor’a verilmişti.

Beşiktaş Sözleşmesini Feshetti

Dönemin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2018 Temmuz ayında "Mertcan Çam ile yaptığımız anlaşmayı feshettik. Kendisi anlaşma şartlarına uymadı"açıklaması yaptı.

Beşiktaş'a Gol Attı

Önce Şanlıurfa'da yöneticilerin saldırısıyla sonra Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki gizli anlaşmayla adını duyuran Mertcan Çam, gece Vodafone Park'a ilk kez 2. Lig takımı Tarsus İdman Yurdu formasıyla çıktı. '2018'de Beşiktaş'a transfer olduğundan haberi olmayan' orta saha oyuncusu, 80. dakikada Beşiktaş ağlarını havalandırmayı başardı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki