BEŞİKTAŞ'TA GERİ SAYIM!

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Hasan Arat ve Serdal Adalı, yönetim kurulu kesin listelerini divan kurulu başkanlığına teslim etti...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2023, Perşembe

BJK İÇİN HAYIRLISI OLSUN;

Kulüp binasına ilk gelen Serdal Adalı, listesini divan kurulu ikinci başkanı Fethi Hinginar'a teslim etti. Adalı, listelerin teslimi esnasında kısa bir açıklama yaparak "Umarım Beşiktaş'ın şanına yakışır bir seçim geçiririz. Hasan Bey'e de başarılar diliyorum." dedi.

Adalı'nın ardından divan kurulu başkanlığına yöneticileriyle birlikte gelen Hasan Arat da listesini Hinginar'a verdi. Arat da yaptığı açıklamada, "Olağanüstü genel kurulun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Serdal Adalı arkadaşıma da başarılar diliyorum. Camiamız için her şey hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda adayların seçimdeki pusula renkleri de belli oldu. Hasan Arat'u turunu renkli pusula, Serdal Adalı'yı ise beyaz renkli pusula temsil edecek. İki başkan adayının yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

SERDAL ADALI:

Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan
 
HASAN ARAT:

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

Beşiktaş Kulübünün Olağan İdari Ve Mali Genel Kurul Toplantısı Ertelendi

Siyah-Beyazlı kulübün açıklamasında, bugün BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde yapılması planlanan 1 Ocak 2022-31 Aralık 2022 ve 1 Ocak 2023-31 Mayıs 2023 dönemlerinin olağan idari ve mali genel kurul toplantısının çoğunluk sağlanamadığı için ertelendiği belirtildi.

Toplantının 2 Aralık Cumartesi günü saat 10.00'da aynı yerde yapılacağı kaydedildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki