Çaresiz Sarıgül Beşiktaş'tan Elini Çekmiyor

Meclis Listesini değiştirmek gibi ağar bir suçtan CHP'den ihraç edilen Uğur Gedik şimdi ise Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'a Başdanışman oldu.
Haberin yayılanma tarihi:29 Nisan 2015, Çarşamba

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Sarıgül'ün Beşiktaş ve Şişli ile uğraşmaktan 8 puanlık bir fark ile seçimleri kaybettiği kulislerde konuşulmaya devam ederken bu iki ilçede olan her atamayı da bizzat Sarıgül'ün yaptığı iddia ediliyor.

Ortalarda olmayan Onur Kumbaracıbaşı'yı 1. sıradan Belediye Meclis Üyesi yapabilme başarısı gösteren Sarıgül, daha sonra Hüseyin Avni Sipahi'yi Beşiktaş Belediye Başkan Vekili yapmış fakat CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun kesin talimatı ile üyeliği askıya alınmak dahil görevinden istifa etmişti. Şimdi de liste değiştirmek suçundan CHP'den ihraç edilen Uğur Gedik'i, Beşiktaş Belediyesi'nde başdanışman yaparak vefasını ödeyen Mustafa Sarıgül'ün, İlçe Belediyeleri ile bukadar yakından ilgilenmesi ve bu görevlendirmelerden beklentisi CHP Örgütlerinde merak konusu haline geldi. CHP Genel Merkezi'nin tanınmadığı ve önemsenmediği bu görevlendirmelerin tek kaynağının Sarıgül olduğu iddia edilirken, CHP Yönetiminin de yaşananlardan rahatsız olduğu öğrenildi.

Durumun ciddiyetini iyi bilen Mustafa Sarıgül ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepkisini çekmemek için Kılıçdaroğlu'nun her gittiği yerde karşılama yapmalara ve iddiya göre CHP Liderine yakın olarak İstanbul İl Başkanlığı yada olası değişikikte CHP PM üyeliği görevi almaya çabalıyor. Sarıgül'ün başka çaresinin olmadığından, bu kadar ilçelere karıştığı ve siyasi hayatının devam edebilmesi için Kılıçdaroğlu'na yakın olmaya çalıştığı iddia ediliyor.

Altıokhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki