CRİSTİANO RONALDO'YA TARİHİ CEZA!

Ronaldo tek başına! 720 Bin poundluk ceza...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ekim 2022, Cumartesi

Manchester United'da Erik ten Hag tarafından kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, tesislere gelirken görüntülendi. Portekizli futbolcunun ilk görüntüleri Ada'da taraftarları kızdırdı. Ronaldo'nun antrenmana tek başına gelmesi dikkat çekti.

Lionel Messi ile birlikte dünyanın en iyi iki futbolcusu arasında gösterilen Cristiano Ronaldo kariyerinin son döneminde üst üste şoke eden haberlerle sarsıldı. Manchester United'dan sezon başında ayrılıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hedefleyen ancak istediğine ulaşamayan Portekizli yıldız, Erik ten Hag'la yaşadığı krizlerle gündeme geldi. Erik ten Hag'ın Chelsea maçı öncesi kadro dışı bıraktığı Cristiano Ronaldo, bireysel antrenman çalışması için Manchester United tesislerine gelirken görüntülendi. Portekizli futbolcunun tek başına çalışması ve antrenmana yalnız gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ronaldo geçtiğimiz sezon başında Manchester City'e transfer olmak üzereyken son anda Sir Alex Ferguson'un devreye girmesi sonrası Manchester United'a geri döndü. Portekizli yıldız kendisi adına iyi bir sezon geçirse bile Manchester United istenen başarıyı sağlayamadı. Premier Lig'de isteneni veremeyen ve taraftarını hayal kırıklığını uğratan Kırmızı Şeytanlar, Şampiyonlar Ligi vizesi alamadı. Cristiano Ronaldo'nun bu hezimet sonrası Premier Lig devinden ayrılması bekleniyordu.

ÖNERİLDİ AMA REDDEDİLDİ

Cristiano Ronaldo sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde çok sayıda takıma önerildi. Paris Saint Germain, Chelsea, Arsenal gibi dev kulüpler Portekizli yıldızı kadrosuna katmaya sıcak bakmadı. Jorge Mendes'in tüm çabalarına rağmen Portekizli yıldızın Devler Ligi'nde oynama hayali sona düştü. Cristiano Ronaldo, Manchester United'la devam etme kararı aldı. Premier Lig'de sezona iki şok mağlubiyetle başlayan Manchester United'da Erik ten Hag'ın Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakması tepki topladı. Brentford deplasmanında maça 11'de başlayan Portekizli yıldıza rağmen Kırmızı Şeytanlar sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Cristiano Ronaldo daha sonra Liverpool, Southampton ve Arsenal müsabakalarında yedek kulübesine hapsoldu. Erik ten Hag, Crystal Palace ile Leeds United maçlarında kadroya giremeyen Portekizli futbolcu, Manchester City maçında da kadroda olmasına rağmen forma şansı bulamadı. Cristiano Ronaldo, Everton maçına ilk 11'de başladıktan sonra fileleri havalandırdı. Portekizli futbolcu, Newcastle United maçında da bir türlü istenen performansı gösteremedi.

TOTTENHAM MAÇINDA İPLER KOPTU

Cristiano Ronaldo için Erik ten Hag krizinde bardağı taşıran damla Tottenham maçında oldu. Erik ten Hag, 40'ıncı dakikada ısınmak için kenara gönderdiği 37 yaşındaki yıldıza forma şansı vermedi. Cristiano Ronaldo, 90'ıncı dakikada takım arkadaşlarını beklemeden ve maç daha bitmeden soyunma odasına gitti. Portekizli futbolcu daha sonra takım arkadaşlarını beklemeden stadyumdan ayrıldı.

TEN HAG AÇIKLAMA YAPTI, ARDINDAN KADRO DIŞI

Cristiano Ronaldo'nun Tottenham maçında soyunma odasına gitmesi basın toplantısında Erik ten Hag'a yöneltilen soruların başında geldi. Erik ten Hag karşılaşmanın ardından Cristiano Ronaldo'nun gösterdiği tepkiye dair gelen soruya, "Bununla yarın ilgileneceğim. Şu an zaferi kutluyoruz" cevabını verdi. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, Chelsea maçı öncesinde kadro dışı bırakıldı. Kırmızı Şeytanlar'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Cristiano Ronaldo, Chelsea ile oynayacağımız maçın kadrosunda yer almayacak. Onun haricindeki tüm takım, tüm odağıyla sıradaki maçımıza hazırlanmaya devam edecek" ifadeleri kullanıldı. The Athletic'in haberine göre; Cristiano Ronaldo kadro dışı kararı boyunca takımla birlikte çalışmalara katılmayacak ve bireysel olarak hazırlıklarına devam edecek.

RONALDO: BASKIYA BOYUN EĞMEK BİR SEÇENEK DEĞİL

Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın kendisi hakkında aldığı kadro dışı kararı sonrası bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Portekizli yıldız, "Kariyerim boyunca yaptığım gibi; takım arkadaşlarıma ve hocalarıma saygı göstererek oynadım. Bu değişmedi. Ben değişmedim. Son 20 yıldır aynı insan ve aynı profesyonelim. Gençken, benden yaşlı ve tecrübeli oyuncular, benim için her zaman önemliydi. Şimdi ben de, temsil ettiğim tüm takımlarda gençlere örnek olmaya çalışıyorum. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve o anın sıcaklığıyla en iyi örneği gösteremiyoruz. Şu anda Carrington'da çok çalışmaya devam etmem, takım arkadaşlarıma destek olmam ve her türlü maça hazır olmam gerektiğini hissediyorum. Baskıya boyun eğmek, bir seçenek değil. Hiç de olmadı. Burası Manchester United ve biz, birlik olmalıyız. Yakında, yeniden birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

İLK KEZ ANTRENMANDA

Cristiano Ronaldo, Manchester United tarafından kadro dışı bırakılması sonrası bireysel çalışmaları için ilk kez bugün Manchester United tesislerine gitti. Portekizli yıldızın arabasında başka birisi olmadan tek başına antrenmana gelmesi dikkat çekti. The Sun'da yer alan haberde; Cristiano Ronaldo'nun bireysel olarak geldiği antrenman sonrası yine tek başına tesisleri terk ettiği aktarıldı.

Skor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki