


İŞTE O AÇIKLAMALAR;
"Çok iyi çalışıyoruz, iyi bir yerde kamp yapıyoruz. Shakhtar maçında hazır olmak için çok ciddi çalışıyoruz.Heyecan verici oyuncular transfer ediyoruz. Sezonun başlamasını bekliyoruz. Bu sene umudumuz ve inancımız var. Oyunculara baktığımda gözlerinde ateşi görebiliyorum.
"Beşiktaş’ı Çok İstedim"
Beşiktaş’tan bana ilk teklif geldiğinde ilgilendim ama olmadı, o dönem Santos ile anlaşıldı. Daha sonra yine görüştük ama Giovanni van Bronckhorst takımın başına geçti. Sonrasında Serdal Adalı ile görüştük ve vizyon olarak birbirimize uyduğumuzu fark ettim. Sonrasında anlaşma sağladık ve göreve başladım. Taraftarlar bana Manchester United günlerimi hatırlatıyor. Beşiktaş ile çok güzel bir bağ kurdum. Gelen teklifi hemen kabul ettim. Beşiktaş, benimle daha önce ilgilendiği için sonrasında kulübü de sürekli takip etmeye başlamıştım. Burada olmaktan dolayı heyecanlıyım.
"Savunmamız İyiydi, Sorun Gol Atamamaktı!"
Sezonu olumlu şekilde bitirmeye çalıştık. Ligi dördüncü bitirdik, takımı daha istikrarlı hale getirmek için çok çalıştık. Geçen yıla baktığımızda, ligin en iyi savunma yapan ikinci takımıyız. Bizim sorunumuz, gol atamamaktı. İlk golü attığımız maçlarda maçı koparma anlamında başarılı değildik. Ayrıca çok ağır başladığımız maçlar oluyordu. Beşiktaş'ın her maça çok tutkulu başlaması gerekiyor. Bununla alakalı çok farklı hazırlıklarımız var. Sezon ortasında bunları çözmek çok zor oluyor. Bir anda radikal değişiklikler yaptığınız zaman olmuyor. Adım adım gidiyoruz.
"BJK Tarihindeki Başarıların Parçası Olmak İstiyorum"
Beşiktaş ile görüştüğümde kabul ettim ama olmadı, Fernando Santos geldi. Sonra yine görüştük ama Giovanni van Bronckhorst geldi. Sonra başkan ile vizyonumuz uyuştu ve hemen anlaştık. Beşiktaş'a hep hislerim vardı, 'Keşke olsaydı' demiştim. Manchester United da benzer kulüp. Beşiktaş da Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden ilk takım. Bu yüzden hep bana benzer kulüpler olarak geldi. Beşiktaş'ın tarihindeki başarıların parçası olmak için kabul ettim. Beşiktaş'tan iki kez teklif aldıktan sonra hep takip ettim, 'Olsaydı nasıl olurdu?' diye düşündüm. Sonunda Beşiktaş'ta benim sıram geldi.
"Sürprizler Yaşadım"
Türk futbolunda, oyuncular çok fazla yere yatıyor. Maçlar 45 dakika oynanıyor, benim bildiğim 60 dakika oynanır. Türkiye'de bu anlamda benim için sürpriz oldu. Türkiye'de futbol oynamadığım için şanslıyım.
"Sosyal Medya Baskısı Çok Fazla"
Ayrıca sosyal medyadaki eleştiriler çok fazla, oyunculara sıkıntılar yaratıyor. Övgü de çok fazla, eleştiri de çok fazla. Oyuncular etkileniyor."
Trtspor