QUARESMA'DAN OLAY TALİSCA İDDİASI!

Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından Ricardo Quaresma, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini izlemek üzere Türkiye'ye geldi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2023, Cuma

''BEŞİKTAŞ KALBİMDE''

Türkiye'nin kendisi için özel bir ülke olduğunu söyleyen Quaresma, "İstanbul'a gelip stadyuma yakın olmak çok iyi hissettiriyor. Stadyumu görünce 'Her şey burada başladı' dedim çocuklarıma. Beşiktaş daima kalbimde ve hayatımda olacak. Türkiye de benim için çok özel ve çok önemli bir yer." dedi. 

''ÇOK ÖZLEDİM''

Beşiktaş'ı özlediğini söyleyen Portekizli isim, ''Beşiktaş ile güzel anılar yaşadık, tarih yazdık. Beşiktaş için oynamayı seviyordum. Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak.'' ifadelerini kullandı.

"DÖNMEK İSTERİM"

Beşiktaş'tan teklif sorusunu cevaplayan Quaresma, "Beşiktaş'tan bir teklif gelirse 'evet' derim. Fiziksel kondisyon çok önemli, her gün idman yapıyorum. Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse 2 kere bile düşünmem, hemen 'evet' derim." şeklinde konuştu.

''TALISCA'YI BEŞİKTAŞ'A GETİRİRİM''

Quaresma, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş için çalışmak istediğini söyleyerek, "Ronaldo'yu getirmek zor olur. Ben öncelikle futbola veda etmek istiyorum. Ondan sonra Beşiktaş'ın içerisinde olmak ve önemli oyuncuların transferi için çalışmak güzel olurdu. Ronaldo'yu Beşiktaş'a getirmek biraz zor ama Talisca gibi, Talisca seviyesinde oyuncular getirmek isterim." sözlerini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni başkanı hakkında da yorum yapan yıldız oyuncu, "Beşiktaş'ı sürekli takip ediyorum. Maçları hep izliyorum. Bu yeni yapı çok güzel. Futbol galibiyetler, kupalar oyunudur. Sonuçlar istediğiniz gibi olmadığında insanlar sizi sorgulayabilir ama biraz zaman gerek. Beşiktaş'ın yeni başkanına ve yapısına inanıyorum. Şimdi onlara zaman vermek lazım." ifadelerini kullandı.

beİN

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki