SAİSS'İN AYRILMAK İSTEMESİNİN NEDENLERİ!

Fransız basını, Süper Lig ekibi Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Faslı stoper Romain Saiss'in nedenlerini yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Temmuz 2023, Çarşamba

İLK NEDEN AİLESİ

Geçen ocak ayından bu yana ayrılığın eşiğinde olan Saiss'in başta Wolverhampton olmak üzere bir çok talibinin olduğu ve Siyah-Beyazlı kulübün oyuncuyu bırakma niyeti olmadığı için ayrılamadığı yazıldı. Saiss'i ayrılığa iten nedenlerin başında ailesinin Türkiye'de yaşamak istememesinin yattığı ifade edilirken İstanbul'a alışmakta zorlandıkları kaydedildi. Bir başka neden ise Saiss'in Dünya Kupası'nda sakat olmasına rağmen Fransa maçında kendisini riske atması ve Şenol Güneş'in bu durumu eleştirmesine içerlediği kaydedildi.

COLLEY'İN GELİŞİNE ÜZÜLDÜ

Saiss'in geçen ocak ayında ayrılmasına izin verilmemesi nedeniyle kızgın olduğu ve yaz döneminde gelen teklifleri kesinlikle değerlendirmek istediği Fransız basını tarafından iddia edildi. Ayrıca ocak ayında transferin son günlerine gelinirken Beşiktaş'ın Omar Colley'i alarak Saiss'in yedek kalması da anlaşmazlıkların bir başka nedeni olarak aktarıldı.

"BEŞİKTAŞ YÜKSEK BONSERVİS İSTİYOR"

Fransız basını ayrıca Beşiktaş'ın Saiss için yüksek bonservis beklentisinde olmasına atıfta bulundu. Siyah-beyazlıların 33 yaşındaki savunmacı için 4 Milyon Euro bonservis talebinin transfer olamamasındaki en büyük engel olduğu ifade ifade edildi.

Cumhuriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki