'SİYAH İNCİ'NİN' HEDEFİ HATAY!

Beşiktaş'ta, Aboubakar'ın durumu merakla izleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:26 Nisan 2021, Pazartesi

Sivasspor mücadelesinde adale sakatlığı tekrarlayan Vincent Aboubakar, önceki günkü Kayserispor mücadelesinin kadrosunda yer almamıştı.

Çarşamba günkü Çaykur Rize deplasmanına da götürülmeyecek olan Kamerunlu futbolcunun tedavisi, yoğun şekilde devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun, Hatayspor’la Vodafone Park’ta oynanacak müsabakaya yetiştirilmesi planlanıyor.

Beşiktaş Adım Adım Şampiyonluğa Koşuyor

Ankaragücü ve Sivas maçlarında 4 puan bırakması sebebiyle moralleri bozulan Beşiktaş, Kayseri zaferiyle yüksekten uçuşa kaldığı yerden devam etti. Bitime 5 mücadele kala 75 puanı bulunan Kartal, kalan 4 müsabakayı kayıpsız geçip avantajını kullanarak kupaya uzanmak istiyor. Çarşamba günü Çaykur Rizespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, sonrasında Hatayspor, Galatasaray (d), Karagümrük ve Göztepe (d) sınavlarına çıkacak.

Hedef Çifte Kupa

Oynadığı futbolla sezona damgasını vuran Beşiktaş’a, bitime 5 maç kalmasına rağmen puan avantajı sebebiyle şampiyon olmak için sadece 4’te 4 yapması yeterli olacak. Bu senaryoda rakiplerinin sonuçlarına hiç bakmadan kupayı kaldırma şansı bulunan Siyah-Beyazlılar, önce Süper Lig’de ardından da Türkiye Kupası’nda şampiyonluk sevinci yaşamayı istiyor. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki