SÜPER LİGİN DEVLERİ SEVİLLA'NIN YILDIZININ PEŞİNDE!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transfere yönelik flaş bir hamle geldi...
Haberin yayılanma tarihi:14 Aralık 2023, Perşembe

TRANSFER REKABETİ ERKEN BAŞLADI;

Sarı-lacivertliler buna göre devre arasında fırsat hamlesi olarak gördüğü yıldız isim için temaslarına başladı. Aynı isim Beşiktaş'ın da sezon başında gündemine gelirken yeni yönetiminde bu futbolcu üzerinde durduğu iddia edildi. Başkan Hasan Arat'ın özellikle devre arasında kiralamaya yönelik hamleler içinde olacağı öğrenildi.

Arat ve yönetimi devre arasında yüksek bonservis bedeli ödeyerek transfer yapmayı düşünmüyor. Buna göre Beşiktaş yıldız ismin menajerine şartlarını böyle sundu. Sezona flaş transferlerle giriş yapan Fenerbahçe ise ara transfer döneminde oldukça hareketli günler geçirecek gibi duruyor. Önceliğini forvet hattına veren sarı lacivertli yönetim sürpriz bir ismi gündemine aldı.

SÜPER LİG'iN DEVLERİNİN HEDEFİNDE RAFA MIR VAR

Sevilla'dan ayrılmak isteyen Rafa Mir için devre arasında sürpriz gelişmeler yaşanacak. İspanyol forvet oyuncusunun düzenli forma giyebilmek için Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade edildi.

Rafa Mir'in menajerinin bu noktada bonservisi 30 Haziran 2027 yılına kadar Sevilla'da bulunan oyuncu için İspanyol ekibiyle masaya oturacağı ve bu konuyu konuşacağı öğrenildi.

2 GOL KAYDETTİ

Rafa Mir bu sezon Sevilla formasıyla 14 maçta görev alırken 2 gol katkısı sağladı. Kariyerine Valencia alt yapısında başlayan İspanyol golcü, Wolverhampton, Valencia, Huesca, Nottingham Forest, Las Palmas ve Sevilla formalarını giydi. Güncel piyasa değeri 6 Milyon Euro olan Rafa Mir'in 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1,91 cm boyundaki forvet oyuncusu sağ ve sol kanatta görev yapabiliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki