'AHMET NUR ÇEBİ HASAN ARAT'I YALANLADI!'

Orhan YILDIRIM yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Kasım 2023, Pazar

Seçime Sayılı Günler Kala Tansiyon Yükseliyor;

Adaylardan Hasan Arat, “Ahmet Nur Çebi yönetimi 3 yıllık Tüpraş gelirlerini kırdırıp harcadı” şeklinde açıklama yaptı. Bu durum, bana tuhaf geldi. Başkan Çebi’yi arayıp konuya açıklık getirmesini istedim. Sağolsun geri çevirmedi. İşte Çebi’nin sözleri: “Arat’ın söyledikleri tamamen asılsız. Beşiktaş başkanlığına aday olan birinin kulaktan duyma konular ile bel altı vurmasını yakışıksız buluyorum. Tüpraş gelirlerinin 2 yıllık bölümünü aldık. Yarısıyla bankaların faiz yükünden kurtulmak için erken ödeme yaptım. Kulübü ağır faiz yükünden kurtardım. Diğer yarısı banka hesabında duruyor. Eğer seçimi kazanıp başkan olabilirse ertesi gün kullanır. Hiç kimse şahsi menfaatleri için bu tür bel altı oyunlarına girmesin” dedi. Çebi’nin sözlerine katılmamak imkansız. Beşiktaş’ın birlik beraberliği ihtiyacı var. Bir iki oy için dedikodu üretip asılsız açıklamalara değil.

20 Milyon Euro İle Gelmeli

Mali konulardan kongre ateşine atladım! Ordan devam edeyim. 23 Aralık 2023 tarihinde kulübün genel ödemeleri var. Bonservis ve oyuncu taksitleri ile diğer borçlar toplamı: 20 milyon Euro. Yeni gelecek başkan ve ekibinin şimdiden bu bilinç ile gelmesi gerekiyor. Malumunuz, bankalar başkan ve yöneticilerden şahsi kefalet almadan kulüplere kredi dahi veremiyor. Bunun için de adı geçenlerin imkan ve olanakları ona göre olmalı. Kulübün birçok yurt içi ve dışında dernekleri mevcut. Bunların içinde en çok oy potansiyeli olan Beşiktaş Dostları. Eski yönetici Bülent Deriş başkanlığında Ertunç Soğancıoğlu ve diğer üyeler ile bir araya geldik. Yaklaşık bin 250 oy kullanan üyeleri bulunan dernek, adayların listelerini bekliyor. Ekibe göre karar verip blok oy kullanacaklar.

Adalı Resmiyete Döküyor

Daha önce yazdığımız üzere Serdal Adalı adaylığını bu sabah yapacağı basın toplantısı ile açıklayacak. Adalı, daha önce hiçbir yönetimde yer almayan yeni yüzleri listesine eklemek için çaba sarf ediyor. Öte yandan Arat, Almanya’da yurt dışı dernekleri ile bir araya geldi.

Rıza Hocanın Maçı

Yönetimi yok. Taraftar tepkili. Seçim süreci aksiyon dolu, sakatı çok. Eksiği bol... Ama yeni teknik patronu Rıza Çalımbay yuvaya döndü. Maç önü taraftar ile barış. Karşılaşma esnasında tam destek beklentisi var. Gündüz maçı şölen havası içinde olacak. İlk on bir ve hamle tercihleri değil, takım oyunu skoru belirleyecek. Başakşehir önünde, Çalımbay’a hoş geldin deme adına üç puandan başka skor kimsenin aklından dahi geçmiyor. Aboubakar, Cenk ve Rashica forvet hattının eksikleri. Colley ve Musuaku ise savunmanın.

Defansıda Yok Golcüsüde!

Ghezzal ile Bailly’nin sıkıntısı kalmadı. Muleka santrfor bölgesinde gol kovalayacak. Bahtiyar, öne çıkacak. Gedson, Chamberlain merkezde olacak. Yeni ve farklı sistem ilk kez sahne alacak. Haydi maça. Tribünler bu atmosferde boş kalmasın!

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki