Al Ahli'den Souza İçin Yeni Açıklama Geldi!

Al Ahli'nin eski CEO'su Ahmed Bamouda, sözleşmesini feshederek Beşiktaş'a giden Josef de Souza ile ilgili açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2020, Pazartesi

ARAP KULÜBÜ GERİ ÇAĞIRMIŞTI

Josef'in kendi hatası nedeniyle ayrılmadığını söyleyen Bamouda, "Ben Al Ahli'nin çocuğuyum, kulübe zarar vermem imkansız. Souza için konuşmam gerekirse, Allah'ın izniyle dava kulüp için sonuçlanacak" ifadelerini kullandı. Josef'i FIFA'ya şikayet eden Al Ahli kulübü, oyuncuyu "haksız fesih" nedeniyle geri çağırdı. Brezilyalı oyuncu, bu gelişmenin ardından Instagram hesabından bir paylaşım yapmış ve, "Geri dönme ihtimalim yok, yüzde 0." mesajını paylaştı. Bu gelişmenin üzerinde Beşiktaş, FIFA'ya başvurarak geçici lisans çıkarmıştı.

JOSEF DE SOUZA: "MAILLERİ NİYE PAYLAŞMIYORSUNUZ?"

Josef de Souza geçtiğimiz günlerde Arap kulübünün FIFA'ya başvurmasına tepki göstermişti. Brezilyalı oyuncu, "Neden imzaladığımız anlaşmayı göstermiyorsunuz? Neden sözleşmeyi feshetmeden önce kaç kare ödeme için yolladığımız e-maillleri paylaşmıyorsunuz? Maalesef kulübü bir amatör yönetiyor. Kulüp çok büyük ancak yönetim küçük" ifadelerini kullanmıştı.

Josef de Souza Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a Övgüler Yağdırdı

Brezilyalı oyuncu ayrıca, yetenekli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve kısa sürede iyi yerlere geleceklerini söyledi.

"TÜRKİYE EN ZORLU LİGLERDEN"

Süper Lig'in hızla geliştiği ve daha önce oynadığı döneme göre oyuncu kalitesinin arttığını belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Özellikle dört büyük kulüp dışındaki takımlarda eskiye göre daha kaliteli yabancı futbolcu bulunuyor. Türkiye bana göre şu anda Avrupa'daki beş büyük ligden sonra en zorlu lig" dedi.

"SERGEN HOCA ŞANSIMIZ"

Takımlar arasındaki makasın eskiye göre daha da daraldığını gözlemlediğini belirten Josef de Souza, "Bu da doğal olarak maçların daha zorlu ve heyecanlı geçmesini sağlıyor" diye konuştu. Beşiktaş'ın da çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu ifade eden sambacı, "Oldukça yetenekli oyunculardan kurulmuş bir ekibiz. Kısa sürede çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi. Teknik Direktör Sergen Yalçın'a da ayrı bir parantez açan Brezilyalı, "Oyuncularla diyaloğu bu kadar iyi olan bir teknik adamla çalışmamıştım. Kendisi bizim için büyük bir şans" ifadelerini kullandı. 

 

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki