Ali Gültiken Beşiktaş'ın Yeni Transferi Değerlendirdi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Valentin Rosier hakkında konuşan Ali Gültiken, "Taraftarı heyecanlandıracak pire gibi bir oyuncu" yorumunda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2020, Pazar

Gültiken, Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Sporting'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Valentin Rosier ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kara Kartalın eski efsanesi sağ bekte görev yapan oyuncunun Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracağını ifade etti. Futbol kariyerine ülkesinin Rodez ekibinde başlayan Rosier, Dijon deneyiminin ardından geçen sezon başında 5 Milyon Euro bedelle Portekiz'in Sporting takımına transfer olmuştu.

Ali GÜLTİKEN 'Taraftarın Çok Hoşuna Gidecek'

"Çok hareketli, çok süratli ve dinamik bir oyuncu. Taraftarı heyecanlandıracak pire gibi bir oyuncu. Devamlılığı olursa, sakatlık sorunu yaşamazsa Beşiktaş'ın ihtiyacı olan tipte bir oyuncu. Oynadığı ligler üst seviye. Genç bir oyuncu, tabii ki tecrübeye ihtiyacı var. Değişim içerisinde olan bir takım içerisinde de bu şanslar çok önemli ve o bölgeye bir oyuncu bekleniyordu. Bu tür hareketli, çabuk, ofansif oyuncular da taraftarın çok hoşuna gidecektir."

ESKİ HOCALARININ GÖZÜNDEN ROSIER

Rosier için ayrıca o dönemde Dijon’daki hocası Olivier Dall'oglio, “İkinci yarının ilk aylarında onun açılıp gerçek bir Ligue 1 oyuncusu olduğunu görmeye başladık. Bu benim için gerçek bir tatmindi. Önceliğim gelişen oyuncular oldu her zaman” dedi.

Rosier’in Rodez’deki eski teknik direktörü Laurent Peyrelade ise; "Onu ilk gördüğümde etkilendim. Her yıl gençleri test etmek için dört ila beş genci yukarı taşırız. Sağda oynadı. Modern ve atletik özelliklere sahipti. Dinamik bir futbolcu. Aniden hızlanma konusunda büyük bir kapasiteye sahip" yorumlarında bulundu.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki