AMERİKA İÇİN TOSUN PAŞA'NIN KARARI BEKLENİYOR!

Devre arasında Chicago Fire’dan gelen teklife, “Beşiktaş’la sözleşme uzatacağım ve kulübüme para kazandırıp Şikago’ya öyle gideceğim” diyerek sezon sonunu işaret eden Cenk Tosun, sezonu Kartal’da tamamladı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2023, Salı

GÖZLER TOSUN PAŞA'DA;

Beşiktaş'ın milli forveti Cenk Tosun, Şenol Güneş döneminden önce kısıtlı süre alıyordu. Bu süreçte sadece 1 gol atabilen Cenk, sonrasında düzenli olarak ilk 11’de oynamaya başlayınca adeta patlama yapmıştı. Sezonu, 23’ü ilk 11’de olmak üzere 34 maçla tamamlayan Cenk, 18 gol ile 9 asistlik performansıyla takımına 27 sayılık katkı yaptı.

‘Çocuklarımın Eğitimi İçin...’

Devre arasında Chicago Fire’dan transfer teklifi alan ancak bu öneriye o zaman olumlu geri dönüş yapmayan Cenk, “Beşiktaş’la sözleşme uzatacağım ve kulübüme para kazandırıp Şikago’ya öyle gideceğim. Çocuklarımın eğitimi için böyle düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından birkaç maç sonra sözleşmesi otomatik olarak uzayan Cenk, sezonu Kartal’la tamamladı. Adale sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalacak olan Cenk’in şimdi nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki