BAŞKAN ARAT'TAN PSG ÇIKARMASI!

Siyah Beyazlılar da 3 yıldız hedefte...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2023, Perşembe

Mazbatasını Alıp Resmen Göreve Başlaması Sonrasında Soluğu Paris'te Alan Başkan Hasan Arat, PSG İle İlk Adımı Atıyor;

Arat, seçim öncesinde Fransız devi PSG’yle iş birliği anlaşması imzalamıştı. Arat, “Değerli Beşiktaşlılar, Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Mazbatasını Aldıktan Sonra Fransa’nın Yolunu Tutan Arat PSG’yle Temaslara Başladı

Fenerbahçe maçı öncesi PSG Başkanı ile buluşan Arat, hem devre arası transfer listesindeki 3 oyuncu için pazarlık yaptı hem de altyapı projesi için protokol anlaşması yapacak. Buna göre Fransız ekibi ile ‘İlk hak anlaşması’ imzalanacak. Bu anlaşma ile PSG’nin altyapıdan çıkan oyuncularının ilk transfer hakkı Beşiktaş’ta olacak. Arat Transfer Konusunda Listesindeki 3 Oyuncu İçin Nabız Yokladı.

İlk Sırada Forvet Hugo Ekitike Var...

Orta Saha Takviyesi İçin Gözler, Carlos Soler’de...

Devre arasında bir de stoper almak isteyen Arat, PSG’den Presnel Kimpembe için de girişimde bulunacak. Bir süredir sakatlığı bulunan başarılı stoperin durumu yakından takip edilecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki