BENFİCA'DAN BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK!

Transferde adı Beşiktaş'la anılan eski Galatasaraylı Gedson Fernandes'ten Siyah-Beyazlılara müjde geldi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2021, Çarşamba

KİRALAMA SEÇENEĞİ MASADA

Gösterdiği performansla Türkiye'de kendisine bir hayran kitlesi yarattığı iddia edilen Portekizli oyuncu için Record gazetesindeki haberde, "Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak Beşiktaş'ta Gedson'un göstereceği performans, Benfica'nın hayalini kurduğu rakamın bir kısmını kasaya sokabilir. O yüzden Benfica yönetimi Gedson'u daha iyi bir teklif gelmezse Beşiktaş'a kiralamayı fırsat olarak görüyor" ifadelerini kullandı.

DEVLER LİGİ CAZİBESİ

Ülke basınında son günlerde Gedson Fernandes ile ilgili haberlere her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor, Buna göre 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transfere yeşil ışık yakıp Benfica yönetimine "Burada yedek kalacaksam, oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim. Gelişimim için Türkiye iyi bir natif" dediği ileri sürüldü. Haberlerde genç oyuncu Gedson'un bu tavrında Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının kritik rol oynadığı belirtildi.

TAKTİK & TEKNİK OLARAK BÜYÜDÜM

Gedson, Portekiz de verdiği röportajda, "Ben Tottenham ve G.Saray'da taktik ve teknik olarak büyüdüm, insan olarak da olgunlaştım. Gelecek sezon nerede oynayacağımı şu anda bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

MENSAH'IN YERİNE

Sarı-kırmızılıların yeni sezonda düşünmediği için gönderdiği Gedson için Sergen Yalçın'ın olumlu raporu Siyah-Beyazlıları harekete geçirdi. Yalçın genç oyuncuyu, Mensah'ın yerine 8 numarada kullanmak istiyor. Geçen sezon G.Saray formasıyla 18 resmi maçta 1 gol atan, 3 de asist yapan Gedson Fernandes; Benfica A takımında 59 karşılaşmada şans buldu, 3 gol attı, 7 asist yaptı, 10 gole direkt katkı sağladı.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki