BEŞİKTAŞ AVRUPA'DA ROTASYONA GİDİYOR!

Burak Yılmaz, Avrupa'da yenilenmiş bir 11'le müsabakaya çıkmaya hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2023, Çarşamba

Salih Uçan Ön Planda

Kara Kartal’ın tecrübeli orta sahası Salih Uçan, Beşiktaş’ta 16 karşılaşmada görev yapıp 2 gol ve 5 asistlik performans ortaya koymuştu. Antalyaspor karşılaşmasında da 1 asist yapan Salih, orta sahadaki başarılı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bu sezon 7 gole katkıyla bu alanda takımının en efektif isimleri arasında yer alan Salih, kadroda ön plana çıkıyor.

Ersin Destanoğlu Affettirme Peşinde

Antalyaspor karşılaşmasında sergilediği etkisiz performansla dikkat çeken Ersin Destanoğlu, teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın kendisine tanıdığı şansı iyi değerlendirememişti. Kalesinde 1’i bariz hatalı olmak üzere 3 gol gören Ersin, idmanlardaki etkili performansıyla kendisini teknik ekibe affettirmeye çalışıyor.

Kalede Değişim Zamanı

Kara Kartal’da Bodo mücadelesinde kadro değişecek. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, kaleden hücum hattına kadar birçok bölgede dokunuş yapacak. Son Antalyaspor mücadelesinde kaleyi Ersin Destanoğlu’na emanet eden Yılmaz, bu hareketi sebebiyle eleştirilmişti. Genç hoca, Bodo karşısında kaleyi Mert Günok’a verecek. Sağ bekte Valentin Rosier, stoper ikilisinde Eric Bailly ve Daniel Amartey’in görev yapması bekleniyor.

Cenk Yedek Güç...

Sol bekte görev, Artur Masuaku’da olacak. Orta saha üçlüsünde; Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Oxlade Chamberlain’i sahaya sürmeyi düşünen Burak Yılmaz, hücum hattında da değişikliğe gidecek. Hastalığını atlatan Vincent Aboubakar, ilk 11’deki yerine geri dönecek. Kanatlarda ise Rachid Ghezzal ile Milot Rashica’nın forma giymesi planlanıyor. Cenk Tosun, yedek güç olacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki