BEŞİKTAŞ CHELSEA'NİN STOPERİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Savunma hattını takviye etmek isteyen Beşiktaş'ın Chelsea'nin Fransız stoperi Malang Sarr'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Aralık 2023, Salı

Kış Transfer Döneminde Kadrosunu Güçlendirmek İsteyen Ve Çalışmalarına Başlayan Beşiktaş Rotayı İngiltere'ye Çevirdi;

Siyah-Beyazlı kulüpte başkanlık görevine seçilen Hasan Arat, PSG, Chelsea gibi Avrupa'nın dev kulüpleriyle transfer konusunda iş birliği yapılacağını açıklamıştı. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın iyi ilişkilerini kullanarak Chelsea'de forma şansı bulmakta zorlanan Malang Sarr'ı transfer etmek istediği ifade edildi.

FRANSIZ BASINI YAZDI

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Malang Sarr'ı kadrosuna katmak için girişimde bulundu. Geçen sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco'da kiralık olarak geçiren Fransız oyuncu yaz transfer döneminde takıma geri dönmüştü. Sarr, Chelsea'de kalabilmek için kendisine gelen tüm teklifleri reddetmişti.

POCHETTINO KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Maviler'de sezon başında göreve getirilen Mauricio Pochettino'nun 24 yaşındaki savunmacıyı kadrosunda düşünmediği ifade edildi. Malang Sarr, bu sezon Chelsea'de hiç forma şansı bulamadı. Kariyerine yeni bir başlangıç yapmak ve yeniden forma giymek isteyen Sarr için yapılan ilk teklifin Beşiktaş'tan geldiği bildirildi. Haberde yeni göreve gelen ve takımdaki bazı yıldızları kadro dışı bıraktığı hatırlatılan yönetimin Sarr'la görüştüğü iddia edildi. Transferin şu anda sadece bir görüşme aşamasında olduğu belirtilirken Malang Sarr'ın Chelsea ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesinin olduğu hatırlatıldı. 1.83 boyundaki stoper kariyeri boyunca Nice, Porto, Monaco gibi takımlarda forma giydi.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki