Beşiktaş Yeni Talisca'sını Buldu!

Anderson Talisca'nın boşluğunu dolduramayan Siyah-Beyazlılar Benfica'da forma giyen 22 yaşındaki Andrija Zivkovic'in peşine düştü...
Haberin yayılanma tarihi:17 Mayıs 2019, Cuma

Beşiktaş Yönetimi Yeni Sezon Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

Geçen hafta yapılan seçim sonrasında yeniden Başkan seçilen Fikret Orman, takımı güçlendirme adına takviye yapmak için düğmeye bastı.

Orman, gitmesine çok üzüldüğü Anderson Talisca'nın yerine aradığı ismi Portekiz'in Benfica ekibinde buldu.

Başkan Orman, bu sezon sadece 16 maçta forma bulabilen Andrija Zivkovic'in kendilerine kiralanması için Benfica ile masaya oturdu. Orman, 22 yaşındaki Sırp oyuncunun tıpkı Anderson Talisca gibi patlama yapabileceğine inanıyor.

FARKLI MEVKiLERDE OYNUYOR

Zivkovic her teknik adamın takımında görmek istediği oyunculardan. Çünkü birçok farklı pozisyonda görev alabiliyor. İki kanat haricinde, orta sahanın her yerinde oynayabiliyor. Top saklama ve kilit pas verme konusunda bir uzman. Çalımla rahat adam eksiltmesi, pozisyon bilgisi, defansa katkısı da üst düzeyde. Pas özelliği gelişmiş olduğu için daha çok asist yapmayı ön planda tutuyor. Sol ayağını çok iyi kullanıyor. Top ile birlikte hızlandığında durdurulması zor bir isim. Topla becerisi üst düzey olduğu için rakip savunmaların kabusu.

Sırp oyuncu geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla toplam 29 karşılaşmada görev aldı. Andrija Zivkovic bu periyotta sadece 3 asist yapabildi. Zivkovic, profesyonel kariyerinde toplam 177 maçta şans buldu. Sırp yıldız 28 gol atarken, 37 de asist yaptı ve toplam 65 gole direkt katkıda bulundu.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki