BEŞİKTAŞ'A ASTON VİLLA'NIN GOLCÜSÜ ÖNERİLDİ!

Beşiktaş'a İngiltere'den transfer önerisi! "Wesley'i ister misiniz?"
Haberin yayılanma tarihi:05 Temmuz 2021, Pazartesi

Premier Lig Ekibi Menajerler Aracılığı İle Brezilyalı Forveti Önerdi

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro ile gitmek isteyen Kara Kartal'da gündem forvet transferi olurken, Siyah-Beyazlılar İngiltere'den sürpriz bir öneri geldi. İddiaya göre Premier Lig takımlarından Aston Villa, menajerler aracılığıyla siyah-beyazlı kulübe forvet Wesley'i önerdi. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan ve kadroda düşünülmeyen 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun 6 Milyon Euro gibi bir rakama transferinin bitebileceği iletildi.

25 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Beşiktaş yönetiminin Wesley önerisine henüz bir cevap vermediği konunun teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşüldükten sonra netleşeceği kaydedildi. 2019-20 sezonunda Brugge'den 25 Milyon Euro'ya transfer edilen 1.91 boyundaki santrforun şu anki piyasa değeri 13 Milyon Euro civarında. Aston Villa'nın Beşiktaş'a 6 Milyon Euro'ya önermesinin nedeni olarak oyuncunun geçen sezon yaşadığı sakatlığın etkili olduğu bildirildi.

4 AY FORMA GİYEMEDİ

Wesley 2 Ocak'ta dizinden önemli bir sakatlık yaşadı. 112 gün sahalardan uzak kalan sambacı golcü, bu periyotta 17 mücadelede forma giyemedi. Brezilyalı forvetin olası transferinde en büyük handikap bu sakatlık sorunu. Oyuncu, bir önceki sezon ise çapraz bağ yırtığı nedeniyle 1 sezon forma giyememişti. Profesyonel futbol kariyerinde 179 maça çıkan Wesley, 52 gol, 20 asist üretti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki