BEŞİKTAŞ'A DANİMARKALI KULE!

Andreas Cornelius için Beşiktaş devreye giriyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2021, Pazar

Siyah-Beyazlılar Danimarkalı Forvet Andreas Cornelius İçin Piyasa Araştırmasına Başladı

Önce Sergen Yalçın’a yeni imza attıracak olan yönetim, ardından hocanın onayı olursa Atalanta ile masaya oturacak. Temaslarına başlayacak Kara-Kartal, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündemindeki 28 yaşındaki futbolcu için resmi teklifini yapacak.

Aboubakar'ın ayrılığı sonrası golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş'ta listeye bu kez İtalya'dan bir isim dahil oldu.

Mali şartlar nedeniyle uygun fiyata transferler yapmak isteyen Siyah- Beyazlılar, sezonu Parma'da kiralık olarak tamamlayan 28 yaşındaki oyuncu için fiyat araştırması yapmaya başladı. Gelen haberlere göre ise Sergen Yalçın'la yeni anlaşma yapıldıktan sonra hoca onay verirse 1.93 boyundaki forvet için resmi girişimlere başlanacak. Beşiktaş yönetiminin piyasa değeri 6 Milyon euro civarında olan sol ayaklı oyuncu konusunda tam olarak ne kadarlık bir rakam önereceği bilinmiyor. Atalanta'ya 2017-18 sezonu başında transfer olan Cornelius, ertesi sezon Bordeaux'ya kiralandı. Son iki sezonunu ise Parma'da geçirdi.

TARZLARI FARKLI

Aboubakar'ın komple forvet özelliklerini Cornelius'tan beklemek doğru olmaz. Tarzları farklı olan bu ikiliden Cornelius, pivot santrfor özelliklerine yatkın. Sol ayağını kullanan 1.93'lik oyuncu, hava toplarında oldukça etkili. Danimarkalı, bu pozisyonlarda sıkça duran top almayı seviyor. Tekniği Aboubakar'a göre daha zayıf olan Cornelius, gücü ve fiziği üst seviyede olmasına rağmen top saklamakta bazen problemler yaşıyor. Koşu yoluna pas atmayı seven Cornelius, ortalama üstü bir bitiriciliğe sahip.

Fotomaç 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki