BEŞİKTAŞ'A DEV STOPER!

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş'ta gözler, gerçekleştirilecek stoper takviyesine çevrildi...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ağustos 2023, Perşembe

Kara Kartal Verona'nın Stoperi Isak Hien'i Gündemine Aldı;

Beşiktaş yönetimi, Burkina Faso ve İsveç vatandaşlığı bulunan 24 yaşındaki futbolcunun transfer sürecini yönetiyor. Oyuncunun kulübü Verona ile birkaç gündür temas halinde olan Siyah-Beyazlıların transferi uygun bir maliyetle sonuçlandırmayı planladığı, İtalyan ekibinin ise 7-8 Milyon Euro civarında bir gelir beklediği öğrenildi. 1.91 boyundaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.

9 GOL KATKISI

Kariyerine AIK ekibinin altyapısında başlayan Hien, daha sonra FC Djursholm ve Vasalund'da devam etti. 2017-2020 arasında Vasalund ekibinde 80 maçta 4 gol atan futbolcu daha sonra Djurgarden'in yolunu tuttu. Sonrasında Vasalund'a kiralandı ve 2022'den bu yana da Verona formasını giyiyor. Bu sezon 2 maçta görev yapan ve 174 dakika süre alan futbolcu geçen sezon da 33 maçta görev yaptı. Hien şu ana kadar kariyerinde 147 maçta 9 gol atarken, 5 de asist üretti.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki