Beşiktaş'a Real Madrid'den Sol Bek!

Gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş transferde vitesi yükseltti...
Haberin yayılanma tarihi:28 Haziran 2019, Cuma

Son olarak Ankaragücü'nde forma giyen 24 yaşındaki Tyler Boyd için girişimlerini sürdüren siyah-Beyazlılar bu transferde sona yaklaştı.

Yeni teknik patron Abdullah Avcı ile şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş için flaş bir isim ortaya atıldı.

Sol bek mevki için takviye yapacak Kartal'ın Real Madrid'in yıldız ismi için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı, istediği kadroyu kurabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli teknik adamın transfer raporu doğrultusunda ilerleyen Siyah-Beyazlılar, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Gelecek sezon yeni teknik patronuyla yeniden bir çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş, transferde hata yapmak istemiyor.

Kartal, ilk olarak geçtiğimiz sezon başında Torino'dan kiraladığı ve gösterdiği etkili performansla göz dolduran Adem Ljajic'i kadrosuna kattı.

Tecrübeli kaleci Tolga Zengin ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, Karius'a natif oalrak son olarak Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen ve bonservisi elinde bulunan kaleci Ertaç Özbir ile de anlaşma sağladı. Oyuncu arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Siyah-Beyazlılar yaşadığı ekonomik problemler transfer politikasını belirleyecek olan ilk faktör olarak görünüyor.

Mali sıkıntılar nedeniyle transfer bütçesinde küçülmeye giden ve bu konu hakkında Abdullah Avcı'yı bilgilendiren yönetim, transfer hamlelerini bu doğrultuda şekillendirecek.

Beşiktaş, önceliği kiralık ve bonservisi elinde oyunculara verse de tecrübeli teknik adamın takımda görmek istediği bazı isimler içinde girişimlerini sürdürüyor. Ankaragücü'nde forma giyen Tyler Boyd ile imza aşamasına gelen Siyah-Beyazlılarda öncelik bu transferi bir an önce bitirmek. Diğer yandan sol bek mevkini güçlendirmek isteyen Avcı ve ekibi transfer planlamasını da bu yönde şekillendiriyor. Adriano ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlı ekibin kadrosunda Caner Erkin dışında sol bek oyncusu bulunmuyor.

Siyah-Beyazlılar için son olarak flaş bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş'ın, Real Madrid'in başarılı sol bek oyuncusu Sergio Reguilon için kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi. Kiralık teklifine gelecek cevaba göre siyah-beyazlı ekip sol bek arayışlarına devam edecek. 22 yaşındaki sol bek Sergio Reguilon, Real Madrid formasıyla bu sezona 22 maça çıkıp 3 asistlik katkıda bulundu.

SERGİO REGUİLON KİMDİR?

Reguilón, kariyerine 2005 yılında sekiz yaşındayken Real Madrid altyapısında başladı. 5 Ağustos 2015 tarihinde Segunda División B takımlarından UD Logroñés'e kiralandı.

Reguilón, ilk profesyonel maçına 23 Ağustos 2015 tarihinde evlerinde 3-0 yendikleri SD Compostela karşısında son yedi dakikada çıktı. 16 Ocak'ta Los Blancos'a döndü ve üçüncü ligde yer alan rezerv takımında oynadı. 23 Ağustos 2016 tarihinde Reguilón, bir kez daha bir yıllığına Logroñés takımına kiralandı. Sezon boyunca sekiz gol atan futbolcu, gollerinin dördünü 2 Ekim 2016 tarihinde Bilbao Athletic karşısında attı ve evlerinde bu maçı 5-3 kazandılar.

Castilla'ya dönen Reguilón, Santiago Solari'nin ilk seçeneği oldu ve 11 Mayıs 2018 tarihinde sözleşme yeniledi. 25 Ağustos'ta teknik direktör Julen Lopetegui tarafından as takıma yükseltildi. Reguilón, takımıyla ilk profesyonel maçına 2 Ekim 2018 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 1-0 yenildikleri CSKA Moskova karşısında ilk 11'de çıktı. İlk lig maçına ise 3 Kasım 2018 tarihinde 2-0 yendikleri Real Valladolid karşısında çıktı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki