Beşiktaş'a TFF'den Ferrari Müjdesi!

TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Matteo Ferrari itirazını oyçokluğu ile kabul etti...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2019, Perşembe

Ferrari'nin Alacak Talebi Reddedildi

Beşiktaş ile davalık olan İtalyan defans oyuncusu Matteo Ferrari konusunda TFF Tahkim Kurulu son kararını verdi. Siyah beyazlı yönetimin itirazını değerlendiren Tahkim Kurulu üyeleri oyçokluğu ile Beşiktaş'ı haklı buldu.
 
Beşiktaş Matteo Ferrari'ye Ne Kadar Para Ödedi?

Matteo Ferrari, 2009 yılında Genoa'dan Beşiktaş'a 5 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuş, 2011 yılında alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Davalık olan taraflar hakkında CAS dikkat çeken bir karar vermiş ve Beşiktaş'ı Matteo Ferrari'ye 8 milyon Euro tazminat ödemesine hükmetmişti. TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Matteo Ferrari itirazını oyçokluğu ile kabul etti. Ferrari'nin alacak talebi reddedildi.

TFF'NİN BEŞİKTAŞ VE FERRARİ KARARI

Tahkim Kurulu'nun açıklamasında, "Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin futbolcu Matteo Ferrari ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 21.09.2018 tarih ve E.2017/659- K.2018/435 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Duruşma talebinin reddine, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararının kaldırılmasına, Davacı futbolcunun alacak talebinin reddine, Yargılama gideri, vekalet ücretinin ve diğer hususların gerekçeli kararda belirtilmesine, oyçokluğu ile karar verilmiştir." denildi.

TFF

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki