BEŞİKTAŞ'TA DEFANS KRİZİ ÇÖZÜLEMİYOR!

Lig'de çıktığı 9 maçta 11 puan kaybederek şampiyonluk yarışından bir hayli uzaklaşan Siyah-Beyazlıların defans hattında yaşanan problemler takımın performansını doğrudan etkiliyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ekim 2023, Çarşamba

SAVUNMADA İSTİKRAR YOK;

Kartal'da yerli stoperlerden Tayyip Talha Sanuç ile Emrecan Uzunhan sakatlıkları yüzünden aylardır forma giyemiyor. Stoper pozisyonunda şans bulduğu maçlarda beklentileri karşılayamayan Necip Uysal da yeterince güven vermiyor. Yeni transferler Eric Bailly ve Daniel Amartey ise şimdiye kadar hem beklentilere tam olarak yanıt veremedi hem de sakatlık sorunu yüzünden birçok kez takımdan uzak kaldı. Savunma hattının önemli isimlerinden Omar Colley sezona iyi başlasa da daha sonra düşüşe geçti. Sakatlık yüzünden bir maç kaçıran Gambiyalı stoper savunmadaki partnerinin sürekli değişmesinden olumsuz etkilendi.

KAYBEDİLEN MAÇLARDA 12 GOL YEDİ

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de 3, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1 mağlubiyet aldı. Kartal'ın kaybettiği 4 maçta kalesinde tam 12 gol görmesi dikkat çekti. Trabzonspor'a 3-0, Adana Demirspor'a 4-2, Galatasaray'a 2-1 yenilen Siyah-Beyazlı takım, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada son dakikalarda üst üste yediği gollerle kendi sahasında Lugano'ya 3-2 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

17 KARŞILAŞMA 20 GOL

Kartal bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 17 maça çıkarken kalesinde 20 gol gördü. Süper Lig'de 9 maçta 11 gole engel olamayan Beşiktaş, Avrupa kulvarında ise 8 karşılaşmada 9 gol yedi. Savunmasındaki sorunlara bir türlü çözüm bulamayan siyah-beyazlı takımın maç başına gol ortalaması 1,17 olarak gerçekleşti. Kartal söz konusu 17 maçta rakip filelere ise toplam 30 gol gönderdi. Ligde 13 gol kaydeden Beşiktaş, Avrupa'da 17 gol attı.

Sporx

Etiketler: defans   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki