BEŞİKTAŞ'TA DERBİ ALARMI!

Süper Lig ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta Galatasaray maçı öncesi savunmadaki sıkıntı dikkat çekiyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2021, Cumartesi

Beşiktaş'ın En Büyük Derdi Takımın Son 8 Maçtır Kalesini Kapatamaması

Yalçın döneminin en uzun gol yeme serisini yaşayan Kartal, çözüm arıyor. Pazartesi günü G.Saray'ı konuk edecek olan Beşiktaş'ta savunmadaki sıkıntılar devam ediyor. Ligdeki ilk 4 maçını gol yemeden geçen siyah-beyazlılar, sonrasında ise sakatlıkların da etkisiyle savunmadaki dengeyi kaybetti. Kartal, 8 maçlık (5 lig ve 3 Devler Ligi) periyotta kalesini gole kapatamazken 19 gol yedi. Bu performans, Sergen Yalçın dönemindeki en uzun gol yeme serisi olarak kayıtlara geçti. Kartal, geçen sezon ise ilk 7 maçta rakiplere engel olamamıştı.

5 HAFTA KALESİNİ KAPATMIŞTI

Beşiktaş'ın teknik direktör Sergen Yalçın döneminde savunmada en başarılı serilerinden birisi de geçen sezon yaşandı. Siyah-beyazlı takım, 12. ile 16. haftalar arasında Erzurum, Ankaragücü, Sivas, Kayseri ve Çaykur Rizespor maçlarını gol yemeden kazanırken 5 hafta kalesini rakiplerine kapattı. Sergen Yalçın'ın yapılan antrenmanlarda savunmaya özel önem verdiği ve savunmacılarla bire bir görüşmeler yaparak ikazlarda bulunduğu kaydedildi.

Fotomaç

Etiketler: Derbi   gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki