Beşiktaş'ta Emre Bilgin Sürprizi!

Başakşehir maçı öncesi Tahkim Kurulu’nun 2 maçlık cezasını onadığı Ersin'in yokluğunda yedek file bekçisi Utku Yuvakuran'dan da kötü haber geldi...
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2020, Cuma

Adalesinde yırtık olduğu bildirilen 23 yaşındaki kalecinin tedavisi sürüyor. Ancak Utku'nun yarın oynanacak maça yetişememe ihtimali bulunuyor.

Bu durumda eldivenler 16 yaşındaki Emre Bilgin'de olacak. Sezon başında profesyonel sözleşme imzalanan 26 Şubat 2004 doğumlu Emre, 1.88 cm boyunda ve alt yaş kategorilerinde Milli formayı giyiyor.

Emre Bilgin Kimdir?

26 Şubat 2004 Güngören doğumlu olan Emre Bilgin kariyerine 2013 yılında Bayrampaşa Demirspor'da başladı. 16 yaşındaki kaleci 2014 yılında ise Beşiktaş'a tranfser oldu. Genç oyuncu sırasıyla U14, U15, ve U17 takımlarında kaleyi korudu. Emre Bilgin ayrıca 18 kez de alt yaş gruplarda milli takımlara davet aldı.

3 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Beşiktaş'ın alt yapısında büyük beklentilerin olduğu Emre Bilgin ile Siyah-Beyazlı kulüp 3 ay önce 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç kalecinin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Emre bu sezon A Takımla idmanlara çıkıyordu. 1.88 boyundaki Emre Bilgin sol ayağını kullanıyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki