BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM SAMY MMAEE!

Beşiktaş, Macaristan Ligi'nde Ferencvárosi TC forması giyen Mmaee'yi kadrosuna katmak istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ağustos 2022, Pazartesi

Yönetim Transfer İçin Harekete Geçti

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Sampdoria ile hazırlık maçı oynayan ve 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlı takım, aradığı oyuncuyu Macaristan'da buldu. Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael'in üçlü sistemden vazgeçip dörtlü sisteme geçmek istemesinin ardından Siyah-Beyazlı takımda yönetim transfer için harekete geçti.

Beşiktaş'ta Gündem Mmaee

Bir sağ stoper, sol bek, orta saha ve sol kanat arayışlarına sürdüren Kara Kartal, aradığı savunma oyuncusunu Macaristan'da buldu. Beşiktaş'ın, Ferencvárosi TC forması giyen Samy Mmaee'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Romain Saiss'in Partneri

25 yaşındaki savunma oyuncusunun Siyah-Beyazlı takımda forma giyen savunma oyuncusu Romain Saiss'in yeni partneri olacağı iddia edildi.

Sözleşmesi Devam Ediyor

Stoper dışında sağ bek ve sol bekte de forma giyen Faslı savunma oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun bonservis bedelinin 1.5 Milyon Euro olduğu öğrenildi.

Geçen Sezonki Performansı

Geçtiğimiz sezon 38 maçta sahaya çıkan Mmaee, 3.175 dakika sahada kalırken 7 kez de sarı kart gördü. 25 yaşındaki oyuncu 2020 yılından bu yana Fas Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Söz konusu 10 maçta forma giyen savunma oyuncusu 1 sarı kart gördü.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki