BEŞİKTAŞ'TAN MUHTEŞEM KAMPANYA!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlenen "Bırakmam Seni Türkiyem" yardım kampanyasının lansman toplantısında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mart 2023, Cuma

6 BÖLGEYE 6 OKUL

Başkanın açıklamalarından satır başları; "Deprem bugün ya da yarının konusu değil. Deprem sabahı acil olarak yönetim kurulu toplantımız sonrası yardım kampanyası yaptık. Yeterli olmamıştır ama amacına ulaşmıştır ve devam etmektedir. Yaklaşık 170 yurt içi 140 tane yurt dışı derneğimizin el birliğiyle verdiği destek Beşiktaş açısından çok değerli. Yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması, bizim için huzur vericiydi. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyasıyla bu felaketten zarar gören ailelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu iş çok uzun süreli bir iştir, unutmamalıyız, devam etmeliyiz ve bırakmamalıyız. Beşiktaş olarak en az 6 bölgeye 6 okul yapmayı planlıyoruz."

"10 MİLYON TL BAĞIŞLAYARAK BAŞLIYORUZ"

"Bırakmam Seni Türkiyem" kampanyamıza yönetim kurulu olarak 10 milyon TL bağışlayarak başlıyoruz.

"HAKEMLER YENİLENMELİ"

"Hakemlerle ilgili görüşlerimde hiçbir değişiklik yok. Seneler evvel ne söylediysem aynısını söylemeye devam ettim. Hakemler yenilenmeli. Genç arkadaşlarımız gelmeli dedim. Bunlarla ilgili aksiyon alındı, sonra vazgeçildi."

"PLAY-OFF'LA İLGİLİ BİR TALEBİMİZ OLMADI"

"Play-off ile ilgili ne yazılı ne sözlü bir konuşmamız söz konusu olmuştur. Herhangi bir talebimiz bir açıklamamız olmadı. Ne hikmetse Beşiktaş ve şahsım üzerinden gerginlik yaratabilecek konuları birileri dile getiriyor. Ben, o konuya soru üzerine cevap verdim. O soruya verdiğimiz cevabın haklılığı ortaya çıktı."

''KAYSERİSPOR UMUT BULUT'A KUMPAS KURDU''

Kayserispor'un itirazda bulunduğu Onur Bulut transferi hakkında açıklama yapan Çebi, "Onur transferi, bizim için etik bir transfer olmaktan başka bir şey değildir. Kayserispor yöneticileri haklı olduklarını düşünüyorsa gidecekleri yer bellidir. Gereksiz gevezelik etmelerine ve Beşiktaş'ı küçük düşürücü ifadede bulunmalarını doğru bulmuyorum. Kendilerine çeki düzen versinler, burası Beşiktaş. Bir futbolcu, gider ayak size 1 Milyon Euro kazandırmak için bir kağıda imza atıyorsa saygı duymak gerekir. Onu bir odaya koyup kumpas kurmak doğru bir şey değildir" ifadelerini kullandı. 

Etiketler: Ahmet Nur Çebi    

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki