BEŞİKTAŞ'TAN YABANCI OYUNCULARINA FLAŞ ÇAĞRI!

Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e ara verilmesinin ardından Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları ülkelerine dönmüştü....
Haberin yayılanma tarihi:26 Nisan 2020, Pazar

Ligin 12-14 Haziran Tarihlerinde Başlama İhtimalinin Belirmesiyle Beşiktaş Yönetimi Harekete Geçti

Beşiktaş, yurt dışında bulunan Boateng, Ljajic, Lens, Ruiz ve N’Koudou'yu Türkiye'ye çağıracak ve bu isimler 14 gün karantinada kalacak.

5 Futbolcu Karantina Süreleri Bitince Takımla Çalışmalara Başlayacak

Beşiktaş, liglerin 12 Haziran'da açılma ihtimali üzerine yabancı futbolcularını geri çağırmaya hazırlanıyor. Corona virüs nedeniyle liglere verilen ara sonrası Siyah-Beyazlılarda Kevin Prince Boateng, Adem Ljajic, Jeremain Lens, Victor Ruiz ve Georges-Kevin N'Koudou yurt dışına çıktı.

''MAYIS AYINDA OYUNCULARA ÇAĞRI YAPILACAK''

NTV'ye konuşan Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ, Türkiye Futbol Federasyonu'nun nihai kararını beklediklerini söylerken "Federasyon yetkilileri açılış tarihini 12 Haziran olarak belirlerse oyuncularımızı mayıs ayının başında çağıracağız. Henüz kulüplere iletilen resmi bir açılış tarihi yok. Biz hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tarih netleştiği gün oyuncularımız geri dönmesi için çalışmalara başlayacağız" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlılarda yurt dışına çıkan 5 futbolcu, İstanbul'a dönüşleri sonrası belirlenen karantina merkezlerinde 14 gün geçirecekler. Oyuncular karantina sonrası takımla antrenmana başlayabilecek.

Sabah

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki