Borç Beşiktaş'ın Kamçısı

Beşiktaş bir yandan transfer yapıyor, diğer yandan Vodafone Arena'ya para akıtıyor. 1.1 milyar Lira'ya varan borç sebebiyle ağır eleştirilerin hedefi haline getirilen Fikret Orman, şampiyonluk sonrası borçları kapatmayı planlıyor
Haberin yayılanma tarihi:09 Şubat 2015, Pazartesi

Bir yandan transfer yapmakla, bir yandan da yapımı devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanması için tüm maddi durumunu ortaya koyan Beşiktaş, Divan Kurulu'nda gündeme getirilen ve tartışma yaratan kulüp borçlarını fazla kafaya takmıyor. 3 sezon önce 461 milyon Lira olan borcun 1.1 milyar Lira'ya yükselmesi kurulda tansiyonu tavan yaparken, Başkan Fikret Orman borçlardan nasıl kurtulunacağının yolunu çizdi. Bu sezon stadı olmamasına rağmen şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda bulunan Siyah-Beyazlılar'ın ilk hedefi Süper Lig şampiyonluğu.

Arena'dan 80 milyon TL gelir

Şampiyoluk kazancı ve yayın gelirleri ile birlikte refaha ulaşmayı hedefleyen Kartal, stat tamamlandığı zaman 80 milyon Lira daha gelir elde edecek. Futbolcu maaşlarının ödenmesinde iyi bir standart yakalayan ve oyunculara hiçbir borcu bulunmayan ekip, bu yapılanmayı yeni sezonda da sürdürerek borçlarını azaltmayı planlıyor. Beşiktaş’ın vahim durumda olduğu yönündeki yorumlara rağmen futbol takımının durumunun ortada olduğunu anlatan Beşiktaş Başkanı, hiçbir kulübe borçlarının olmadığını vurgulayarak, "Ben ve arkadaşlarım gece-gündüz çalışıyoruz. Mayıs ayında genel kurula gideceğiz. Orada borcu hep birlikte konuşacağız" dedi.

Fanatik

Etiketler: Borç   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki