CEYHUN KAZANCI'DAN ISMAEL AÇIKLAMASI 'PİŞMAN DEĞİLİM!'

Beşiktaş Sportif Direktörü Kazancı, Valerien Ismael tercihinden pişmanlık duymadığını ifade etti...
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2022, Salı

'YENİ DÖNEM BAŞLADI!

"Ben 3 döneme de şahittim, Sergen Hoca, Önder Hoca ve Valerien Ismael döneminde. Ben öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sonuçlar kötü gitmeye başlayınca bir sebebe yormak zorundasınız. Opsiyonlardan bir tanesiydi Valerien Ismael. Tercihimden kesinlikle pişman değilim. Yönetimler tercih yapar, bunun sonucu zaman zaman iyi olur, zaman zaman kötü olur. O dönem kapandı, yeni bir dönem başladı."

ŞENOL GÜNEŞ VE ROSİER

 "Şenol Güneş taraftarımızın da çok yoğun şekilde destek verdiği bir isim. Camia şu anda kenetlenmiş durumda. Umarım aradan sona güzel skorlarla bunu destekleyeceğiz. Ve umarım sezon başındaki o güçlü havaya geri döneceğiz. Rosier'de isteksizlik olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Neden öyle olsun? Rosier duygularını dışarıya çok vuran bir oyuncu. Zaman zaman çok canlı, zaman zaman çok cansız durabiliyor. Bazen düşüşleri oluyor, doğru. Ancak bir sorun olduğu doğru değil."

WEGHORST KALACAK MI?

"Herhangi bir oyuncumuz, geçen sezon kazandığı paranın üzerinde kazanmıyor burada. Biz kimseyi parayla ikna etmedik. Ya aynı maaaşları alıyorlar ya da kiralık oyuncular için maaşlarının belirli bölümlerini biz ödüyoruz. Sürekli konuştuk, sürekli temasla anlatarak ikna etmeyi başardık Weghorst'u. Opsiyonu 10 milyon euro. Opsiyon tutarlarına çok fazla takılmamak lazım. Önemli olan oyuncunun isteği. Oyuncu kulübüne baskı yapabiliyor, kulübüyle konuşabiliyor. Weghorst Türkiye'ye çok alıştı ve mutlu" 

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki