EKREM İMAMOĞLU'NDAN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayarak sezonu 2 kupayla tamamlayan Beşiktaş'ı ziyaret etti...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2021, Cumartesi

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU;

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sezonu çifte kupa ile tamamlayan İstanbul’umuzun güzide kulübü Beşiktaş'ı ziyaret edip, Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi tebrik ettim" ifadelerine yer verdi.

Kulüp Resmî Sitesinden Yapılan Açıklamada;

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Enis Ulusoy, Umut Şenol ile Hakan Daltaban; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı Vodafone Park’ta ağırladı.

İmamoğlu ile Akpolat, Futbol A Takımımızın 2020-21 sezonunda kazandığı Süper Lig şampiyonluğu ile Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızı tebrik etti. Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti." ifadelerine yer verildi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki