EMRECAN BEŞİKTAŞ'I EZBERLİYOR!

Beşiktaş'ın transferi için çok uğraştığı Emrecan Uzunhan, Valerien Ismail'in üçlü savunmasına adapte olmak için Interlı Bastoni'nin maçlarını izliyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2022, Pazar

Kopan İleri Emrecan Bağladı

Beşiktaş, geçen Mart ayıdan itibaren ciddi şekilde ilgilendiği İstanbulspor'un genç stoperi Emrecan Uzunhan ile, kulübüyle çok çetin geçen uzun pazarlıkların ardından sözleşme imzaladı. Bu tranfserin gerçekleşmesinde birçok faktör var ancak 21 yaşındaki Emrecan'ın aldığı tutum en önemli etken oldu.İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, oyuncusundan iyi bir bonservis bedeli almak için çok sıkı bir pazarlık süreci yürüttü. Zaman zaman bitme aşamasına gelen transfer bir anda çıkmaza girdi. Nitekim transferin gerçekleşmesinden kısa bir süre önce de ipler birden kopma noktasına geldi. İşte bu noktada Emrecan Uzunhan'ın Beşiktaş'a gitme konusunda kararlı bir tutum alması, gidişatı yeniden değiştirdi.

Urgancılar Ve Altınsay Uğraştı

İstanbul yönetimi de oyuncunun kararlığı karşısında pazarlıklardaki sert tutumunu yumuşattı. Başkan Ecmel Sarıalioğlu'nun ikna edilmesinde eski Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar'ın yaptığı girişmler de etkili oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin futbol danışmanı İbrahim Altınsay da Emrecan transferinde ilk günden itibaren aktif rol oynayan isimlerden oldu.

Şimdiden Teknik Direktörlük Planı Yapıyor

Cerrahpaşa'daki spor eğitimini yoğun futbol programı nedeniyle donduran Emrecan Uzunhan, hem zihinsel hem de taktiksel olarak futbola çok mesai harcıyor.  Özel olarak mentör ve sportif antrenörlerle çalışan Uzunhan, futbolun taktiksel gelişimine de özel bir ilgi duyuyor. İstanbulspor'da bu konuda teknik heyetle sürekli sohbet eden Uzunhan, bugünden teknik direktörlük günlerine de hazırlık yapıyor.

Ismael Gelince Avrupa'dan Vazgeçti

Emrecan Uzunhan'ın bu yaz hedefi Avrupa'ya gitmekti. Portekiz ve Avustruya'dan kendisine gelen somut teklifler de vardı. Ancak Beşiktaş'ın Valerien Ismael ile anlaşması fikrini değiştirdi. Fransız teknik adamın özellikle yetiştirici bir isim de olması, Emrecan'ın kariyer planlamasını değiştirdi ve siyah beyazlılardan gelen teklifi kabul etti. Ismael'li Beşiktaş'ın kendisine uygun bir yapı olduğuna karar veren Emrecan, forma savaşını da kazanacağına inandı.

Emrecan'ın İlk Beşiktaş Yorumu

Siyah Beyazlıların Avusturya kampıyla birlikte Valerien Ismail ile çalışmaya başlayan Emrecan Uzunhan, tam da düşündüğü bir ortamla karşılaşmış olmanın da rahatlığını yaşıyor. Elde ettiğimiz bilgilere göre oyuncunun ilk izlenimi de şöyle: "Çok profesyonel bir ortam var. Bizim sadece futbola odaklanmamız için bir planlama yapılmış durumda."

Beşiktaş İçin Bastoni'yi İzliyor

Manchester City'den Aymeric Laporte ve Giorgio Chiellini'yi örnek alan Uzunhan, kendisini Beşiktaş'taki üçlü savunma sistemine de transferi gündeme geldiğinden beri hazırlıyor. Uzunhan, üçlü savunma içinse kendisine İnter'den Alessandro Bastoni'yi örnek alıyor. Genç stoper, İtalyan oyuncunun maçlarını izleyerek, notlar tutuyor.

Kaynak: Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki